...az Isteni jelzőt elfogadom, ráfér az arcomra az is...
....de....videódon 1:57-1:58 ...bal kanyar,a bukócső elemel és tisztán látszik 1:58-nál, hogy a kormányodat "becsavarod" bal fele, mert megszűnt alatta az elemelés miatt a tapadás...a valaga is elindult rögtön kifele...
....ennyi történt...te vagy a sokadik bar**m aki ezt benézi az évtizedek alatt..no para, nem vagy egyedül és lesznek még sokan....
....én mint írtam is utcán játszottam ezt el egy balosban..
....MINDENkinek a bukógombát ajánlom(jó minőségűt) ...hogy félre ne értsétek, azzal is estem már..no para...és a gombánál sem történt nagyobb kár, mint a csőnél, szál tökmindegy melyikkel csúszol ki egy kanyarban...
....pályán erősen ajánlott levenni a tükröt is, mert belenézegetsz akaratlanul is és elbaszod a kanyart rögtön....fogd inkább a tükrödre....
Nekem a horneten fájt a térdem, az sv-n kimegyek a világból
ha nincs akkor lebbe egy karcos motorod, vagy egy karcmentes mert nem esel el
Megnéztem a videót, hát mit mondjak, tényleg szépen mentek
Amit észrevettem rajta, hogy a folyamatos szép ívek egyszerűen nincsenek meg....
Az eséseddel meg egyet értek a többiekkel, kiemelte a bukógomba az elejét...
Ami engem illet sose engednék max fél kör eltéréssel két gépet gyakorolni, hogy mindenki jobban tudjon figyelni, vagy csinálnék ilyen etapot is..
Gumi ide gumi oda, a slicket melegíteni kell különben nem kapod meg azt a pluszt amit a gumi tud.
Nem drága egy melegítő, csak elég vacak a belvárosban felrakni:-D
Mondjuk én örülnék ha a pizzás is előmelegített gumikkal hozná ki a kaját:-D csak ne döntse be nagyon mert akkor összekeveredik a feltét