Nem is tudom, hogy ez hogy is lett, de mostmár ez van, oszt meglátjuk. Biztos türelmetlen voltam nagyon. A lényeg, hogy megvan a kicsike, élvezzük.
Sok boldogságot, jó egészséget, és balesetmentes kilómétereket kívánok hozzá!
.
nem igazán értem, pedig csak arra akartam célozni, -még poénkodtunk is rajta, emlékszem - hogy anno a Te motorodat se ismertük egy darabig.
.
Volt egy srác aki könnyeivel küszködve sorolta fel 5 elveszített barátja nevét és azt is mennyire hiányoznak... azt hiszem minden olyan emberkének jelen kellett volna lenni akik a speedes on-board videójukkal villognak ezzel népszerűsítve a közúti száguldozást, de annak veszélyeit elbagatelizálják. Sajnos a Haon-on nem találtam meg így makroban próbálkoztam az újságból kiszedni, talán ha ránagyítatok sikerül elolvasni. Anyukám megértette miért áztattuk magunkat szinte végig az úton és arra is emlékezett, hogy (igaz régről) nekem is volt két olyan ismerősöm akik miatt jövőre is ott a helyem a Kékesen
Na ezt most jól megasszondtam! A lényeg a lényeg, hogy ez a kis csapat igazán jó embereket hozott itt össze, szerintem, és remélem, hogy szerintetek is.
Egyszóval Honda CB Sevenfifty topic én így szeretlek!
Jah! A képről olyan mint egy játékmotor, pedig biztos nem az
A festése egy kicsit mókás, de az is lehet, hogy én látom túl fekete-krómban a világot