azaz három - összességében 4 - gyereketek, boldogan kacagtok, nevettek!
lehet józanul bírni!
A csöpp lánynak is!
Szegény gyerekek.
Még lelki furdalásuk lesz, hogy innod kellett!
Te áldozat!
.
de csak nem dógozott vasárnap tiszteletére. Mondjuk én meg elmentem antennát szerelni... pedig még a nap is sütött, motorozós lett volna az idő.
ki mint veti ágyát maga esik bele!
Miklós azt hiszem kipilledt !
Berakott pár ablakot, aztán pihen.
Épp az előbb somolyogtam, mert itt voltak az ikerfiai is, és nokedlis pörkölt volt ebédre. Öröm volt nézni a két kis gyereket ahogy jó ízűen ettek!
minket itt ingerelnek, meg szőlőkaróval akarnak abajgatni, vegyed mán észre!
Há hiába sorolom neki, hogy kicsi a bors de nagyot lehet tüsszenteni tőle
Ahelyett, hogy örűne, hogy meglátogatjuk
meg különben is ajándék szesznek ne nézze a fokát
még akkor se ha ez most nem ide tartozik
Akkoriban volt ott Sólyom Laci bátyánk és gondolom permeteztek ezerrel, szerintem néha érte az öreget is
Nem kicsi az a kormányüdülő elég volt körbe sétálni
sőt egyszer a szabadstrandtól átúsztam a mólójáig, de rögtön meg is lettem figyelve így visszafordultam. Köszi az útmutatót, nekem tetszeni fog az a környék jobban mint a vízparton punnyadás, már csak végre el kell jutnom oda
A fülem is kettéállt !Érdemi látni való motorral megközelíthető, de a Badacsonyra gyalog kell felmászni.
A pici unokám négy és félévesen már járt a tetején. Szabad strand van itt Lábdiban. Attól függ mennyit akartok látni, pl.:most 750 éves s Szigligeti vár. Oda lehet menni motorral, Szépkilátó szintén motoros téma, (meg fényképezős) lehet menni a Szent-György hegyre Gyalog , a Gulácsra gyalog , a Csobáncra motorral a hegyig , onnan pedig gyalog .Motorral a savanyúvíz forrásokat is megkeressük. Megnézzük egy vulkán keresztmetszetét ,t.i. a hegy egyik felét elbányászták. Felmotorozunk az elbányászott Halápi- hegyre.Ott lehet látni bazaltszürke szöcskéket
. Gyertek aztán meglátjátok.
A Badacsonytomaj, Badacsonytördemic, Badacsonylábdihegy alkotta háromszög között az útvonaltervező sajnos kikerüli a sűrűjét, pedig látok a műholdas felvételeken befelé vezető utakat. A hegyet kikerülve a települések között nincs nagy távolság, átlagosan 5km, ami légvonalban 3-3,5km lehet a járhatóságtól függően. Mennyire lehet oda kétkerekűvel bemenni?
Nem félek a gyaloglástól de mégis többre haladna az ember főleg mivel sűrű programot ígér a sok látnivaló. Bazaltorgonák, Erdei ház, Badacsony-Tető kilátó, II.János Pál emlékhely és sorolhatnám amiről képeket láttam, ezek mennyire közelíthetőek meg? Illetve a motorokat hol lehet biztonságosan otthagyni? Remélem bozótvágó nem kell
"Minden cigány a maga lovát dicséri!"
Pálinkás szép estét benzin pusztító urak !
Remélem jól vagytok.
Meghajlok emberi nagyságod előtt! Igen.
Ez az én szempontomból egyáltalán nem sajnálatos!