Tudod Laci, van erre egy jó mondás : Gémeskúton nem kell szelep alapot cserélni. én úgy írnám,hogy az egyszerű , pár szerszámmal javítható technikának terepen párja nincs !
Borzasztóan sajnálunk, ilyen inzultusoknak vagy kitéve szinte folyamatosan?!
Így még vigyázni sem tudunk a májadra, pedig , hogy elinnánk előled azt a sok káros italt !
Az Unikumot leginkább!
Ja apropó : Mégis kinek volt a születésnapja , ha még dereng vagy esetleg emlékszel rá ? De ha nem jut eszedbe, kérdezz rá!
volt nekem egy GAZ 66-om amivel földelő szondákat telepítettem. A kép akkor készült amikor le kellett adni mert jöttek az új IVECO teherautók, amikkel együtt jöttek a gondok is, mert megbízhatatlan az elektronikájuk, frissíteni kell az agyukat meg szervíz igényesebbek stb. A GAZ nyűhetetlen volt, ha elakadt leengedtem a gumijait mert miután kijött a sárból saját kerekeit felfújtatta. Büdös volt és hangos, kenyérszervós volt a kormány, váltó hátul volt az ülés mögött szinte és baromi kényelmetlen. De az azért volt jó mert csak tette a dolgát és csak gázolaj kellett bele. Komolyan mondom sajnáltam amikor elvitték.
OK. Majd a nyáron sörök mellett ! De nem hiszem el, hogy most nem érné meg olcsó orosz technikát venni. De ezt hozta az "új kor" !
Gondolom nem unatkoztál az utóbbi napokban, és sikerült pénzt keresned !
Nekem is sikerült !
Felfordítottam a fotelt és kiesett egy húszforintos
Nem kell beszarni, mondta a papagáj mikor a macska vitte.
De tényleg , majd meglátod, hogy sokkal hamarabb túl leszel rajta mint gondolod.
Tudod mit mondott a "bölcs vezérünk" ? "Nem kell félni, nem fog fájni" !
Nem sírok - rívok, majd lesz valahogy.
Nem kell megijedni. rutinműtét ! Pár óra alatt túl leszel rajta.
Laci ! Nem azt mondom, hogy nem iszom, mert egy egy sör, vagy egy pohár bor nem esik rosszul , ha illik az ebédhez . Vagy szomjas vagyok. Meg is iszom, ha megkívánom. De túl sok olyan embert láttam aki leélte az életét úgy, hogy összesen öt napot nem volt józan! És ilyen 37-55 éves korban elmentek, hogy a túlvilági kocsmapultot támasszák. Nem azért iszom mert józan vagyok.
vigyem én el a balhét
Ti meg majd rám kenitek. Viszont a találkozóban benne vagyok és még a piálásba is, bár megmondom őszintén alkohol fogyasztás terén eléggé edzetlen vagyok mostanság
. Vagy felráznak..... vagy valami......
Az ünnepeltek a sógornőm, (szülinap) a fiaim, ( Árpád, Miklós) és szerénységem, (mint szintén Miklós)
De hát majd csak holnap, igaziból.