Mint írtam a csapatot én nem is igazán ismertem, csak egyet közülük. Nem mai gyerekek, talán én voltam a legfiatalabb, de a probléma nem is itt kezdődött.
a vér meghűlt bennem mert szinte biztos voltam benne, hogy az autó kifordult a mögöttem lévő elé. A tükörből nem lehetett belátni a derékszögű kanyart, ráadásul egymást követték a kanyarok és mivel a forgalom is élénk volt még a megfordulás sem volt veszélytelen, vészvillogót bekapcsoltam és két kanyar közötti belátható egyenesben visszafordultam, végig azon szurkoltam ha van valaki az úton azt a szembejövők nehogy elüssék a beláthatatlan kanyarban.
Kb. 20 másodperc telhetett el a csattanás óta mire visszaértem, ne tudjátok meg mit éreztem amíg nem láttam mi a helyzet, a forgalom állt és akkor szedték le a motort a srácról, állítólag elfékezte az elejét és az út szélén lévő kavicson csúszott el, szerencsére nem az autós fordult ki elé ahogy azt elsőre gondoltam. Először a srácot láttuk el, az eü csomagom még új volt ezért gyorsan előkaptam, de az nevetséges ami abban található, (pl sebfertőtlenítő nincs benne de gumikesztyű az igen
) a karja csúnyán legyalulva és tele apró kavicsokkal, a térde, csuklója szintén, de legalább nem verte oda a fejét (a sisakot is körbenéztem) és szerencsére törés nélkül is megúszta.
Volt egy Sevenfifty Nighthawk is a csapatban őt ill. a lovasát ismertem korábbról, 90 pacis a gép pedig ugyanaz a motorblokk hajtja csak ámerikai változat, szerintem csodaszép masina. A képek a sajnálatos eset után készültek, nincs rajta a pórul járt gép és a típusát is szándékosan nem írtam le, remélhetőleg hamar túlteszi rajta magát, a motort segítünk rendbe tenni, a tankot bevállaltam a többi meg bontóból csak össze jön valahogy, az a baj ritka gép az is.
Kisgyerek gyógyul?
remélem nem ittasodtál le botrányos módon!?
Vizet Te sosem iszol?
Nem fogod elhinni, de az is iható!
Erősen időjárásfüggő a dolog!
És ahogy én a szerencsémet ismerem , ( ha a hátamhoz vágják a lófaszt akkor is a seggembe csúszik)
esős lesz a hét vége!
De telegráfolok előre merre mennyi!
Jövő héten szabin leszek mert festjük a lakás nagyrészét kivéve a 13. szombat mert akkor beugrós ügyeletes leszek, ami azt jelenti, ha itthon is leszek nem mehetek messzire mert bármikor csöröghet a telefon. 14-én leszek teljesen szabad, de már 15.-től 23.-ig megint végig ügyelek. Augusztus vége lesz szabadabb akkor akár hétköznapon is kiveszem a szabit ha úgy hozza a helyzet.
Szóval gyere nyugodtan ezeken a napokon, legfeljebb megosztozunk rajtad Mikivel, bár az lenne a legjobb ha hárman is letudnánk ülni sörözni.
De azért ne szaladjatok széjjel!
ne aggódjál sörileg, mert én 1 úriember vagyok, - még ha nem is látszik
- és ha el is fogyna a sör, - amire igen nagy esély van, volt, lesz, - elmegyek a bótba, oszt veszek Neked!
Nem is azon aggódom, hogy elveszett, mert úgyis hazaviszik! Hanem megissza a sört!
Aztán mire odaérek addigra víz lesz inni!
Ez nem valami jó hír.
"a karja csúnyán legyalulva és tele apró kavicsokkal, a térde, csuklója szintén, de legalább nem verte oda a fejét "
Nem sok minden lehetett a srácon, ha így járt. Bízom benne viszont, hogy hamar felépül.
Majd holnap...... vagyis ma felhívlak.