Egészségedre! Miklós alighanem elfáradt. Nem halljuk a hangját!
Pedig mondhatna valami vidámat!
Itt most be van borulva mint az állat!
Remélem eső nem lesz!
Szombaton lesz egy jó kis kanyar érintve Recsken a Pannónia parkot ahol a motormúzeum van. Voltam már ott, de egyik ismerősöm megkért, hogy szervezzem meg a túrát. Egyébként 4-en jönnek, de csak egyet ismerek közülük.
Az nagyon finom
én most egy kicsit könnyebb kajára vágytam lefekvés előtt, így aztán pörköltet vacsoráztam házi tojásból készült nokedlivel, aztán ittam rá egy fél liter tejet amit háztól veszünk egyenesen a tehén tőgyéből
ezek után úgy alszok mint a poc!
Igazad lehet! Ha 3 méter magas lenne, akkor éppen súlyánál lenne!
de én megfogadtam a tanácsodat! Sült szalonnát ettem sült krumplival!
És előrelátóan leöntöttem egy kis pohár vörösborral, fertőtlenítés céljából!
amúgy sem kövér Ő csak esetleg a súlyához képest alacsony
Éppen ideje volt, hogy Miklóst felhomályosítottad!
Eddig azt gondolta, ha egy kézzel nyomja ki a lekvárt a palacsintából, akkor Ő a bajnok!
Ő volt a "méhész" !
Tudod, volt a bányánál is "méhész" aki a szaros kübliket ürítette. Ő mondta a rendes méhésznek:Én is méhész, Te is méhész!
Válasz: Majd ha "pörgetéskor" Te is annyiszor megnyalod az ujjadat mint én akkor leszünk kollégák!
A szalonna meg egyenesen méreg!
Semmilyen.
A legkisebb oszloptrafó is 860kg, de van dupla, sőt tripla súlyú is! Azokat én magam emelgetem
ráadásul a barátodnak ott csipte meg a végét.
Hát ezt én így azért nem merném kijelenteni a helyedben.....
Volt egy méhész (nem nőgyógyász!) barátom, aki máshol csípett meg a méh!
Régen a munkásruha egyenszabású volt, a térdnél található sliccel, és általában két hét alatt elszakadt alul középen!
No neki ott , pontosan a végén csípte meg!
Leült a méhes közepén és potyogtak a könnyei!
A felesége nem tudta mi baja van!? Viszont rendesen megdagadt legalább!
De hát ugye kinek milyen szerencséje van.
de muszáj felülkerekedni rajta. A hét is jól kezdődött, az első ügyeleti behívásom alkalmával egy trafószekrényben matattam amikor a fülcimpámat megmarta valami darázsféle.
Nem telt el öt perc és a jobb fülem úgy nézett ki mint egy génmanipulált vastaghúsú káposztalevél, sőt még az orrom is elzsibbadt.
Már nagyjából újra emberi az ábrázatom de a csípésnél még most is sajog. No de indulok harcolni, még így sérülten is, mert kemény vagyok mint az orosz tél!
Nem tudom mi van velem, fáj minden izmom, semmi kedvem dolgozni!? Elkaptam a kétoldali munkaundort?!
Jó hír: hétfőn egyeztetek a műszaki időpontjáról.
Jó hír 2.: a generátor mégsem rossz, csak rosszul lett bemérve.
Rossz hír: a fesz.szabályzóm ellenben elszállt.
Tudtok nekem segíteni, hogy hol találok a SevenFifty-hez (92) való szabályzót? Azt mondta a szerelőm, hogy 4+2 sarus (?), a száma pedig SH261-12.
S.O.S.
Köszönöm szépen,
T