ideje lenne kikapcsolódni egy kicsit
Nem Nektek való. A 6 -7 milka meg öngyilkosság a mostani időkben.
nem lehet megélni normálisan. Hát miféle ország az, ahol végig dolgozod a hónapot, - igen keményen - és csak kínlódsz.
De hát ha hazaáruló politikusok irányítanak, döglődik az ország is!
vagy két éve azon rágódtunk eladjuk a lakást és beköltözünk a városba, több munkalehetőség, nem kell naponta ingázni, több lehetőseg a gyerekeknek is...stb
de szerencsém volt mert felvettek az áramszolgáltatóhoz, ezután kezdtünk játszani a gondolattal, hogy elköltözünk. Számoltunk...
eladjuk a lakást ami falun annyit ér, hogy kapunk érte egy panelt, ahol én úgy érezném magam mint a Vadászsólyom a kalitkában...
vagy veszek fel vagy 6-7milka hitelt és a ház árához csapva talán tudok venni egy városszéli lakást.
Még szerencse, hogy a gyerekek olyan korban vannak, hogy kapsz utánuk valamit. Igaz visznek is!
de a lényeg az, hogy még van munkahelyem így pillanatnyilag a jó végén állok a kukinak.
Helytelen , fakír akarsz lenni, és csak önkízásból jársz be!
Javasolnék helyette vörösboros kúrát, de Te a fene egye meg a gusztusodat, hogy mindig dolgozol!
Agyonkeresed magadat!
, ráadásul hétvége van és itt faluhelyen még a boltok is bezárnak.
aztán hétfőn veszek olyan izé.. komplexumot
de tavaszig csak magamhoz jövök
No meg a túra tervet is össze kell állítani valakinek.
( Bár a Péter is ígért valamit ezzel kapcsolatban.)
nem lehet itt betegeskedni!
Mert nem szeded a poharas gyógyszert rendesen, aztán még valami bajod lesz!
Igyekezzél , mert én már bevettem a raggeli előírtat!
De csakis a hideg miatt.
erkölcs, fizika, csillagászat, Nóbel-díj, csak lesek a taknyos korommal
akarom mondani taknyos kórommal!
Rosszabb, mint 1 fekete lyuk! Egy kicsit többet löksz be a kelleténél, már az emlékezetedben is fekete lyukak lesznek.
Hát ez fertelmetes!
Van itt egy veteránmotor gyűjtő, és megkínált "gyógypálinkával", és csak bazsalyogtam ! Most kezdek egyenesen látni.
Azt mondta , hogy ez a pálinka nem görbíti, hanem gyűri a teret!
Annyira alig lehet követni!
csak TE lógsz ki a sorból! ! De köztünk marad.
Ja a f@szbúkon olvastam, hogy Lajosék már 1 hete beköltöztek az új házba.