Én kihagytam a hétvégi motorozást, biztos ami biztos alapon. Morzsi képes lett volna teljesíteni a hétvégét minden zokszó nélkül, én azonban nem így akarom elkezdeni a motorozást, hogy nem látok a náthától
Mondjuk sokat javult a helyzet, de egy héten már semmi nem múlik
, ami viszont motorral történt azoknak kb fele halállal végződött (már amit innen onnan hallottam).
A ragasztó elengedte pedig gondosan zsírtalanítottam a lámpa konzolt ahova két oldalon ragasztottam fel a kütyüt.
Hazavittem mert egyből kimúlt, Apám mérte meg onnan tudom a súlyát
Ha olyan erdős területen haladsz, ahol vadveszély várható, inkább lassabban megyek! Tudod volt olyan, hogy két őz az út közepén keresztben és dudáltam kiabáltam , mire végre hajlandók voltak lemenni! Akkor sem sietve , hanem inkább olyan sértődötten.
Mert kicsit félek, hogy elémugrik egy tapsifüles vagy vaddisznó, őz, akármi, én meg miatta halok meg. Ha van a motoron valami síp (ezer ft-os nagyságrend) az ér-e valamit, van-e ilyesmi tapasztalatotok. Mert ebből is van soktízezres ultrahangos, aksiról működő hiperszuper riasztó, de azt sem akarom hogy a helyi denevér populáció miattam ne találjon haza. Meg ennyit nem akarok költeni. Igazából lehet felesleges az egész.
, így utólag azt mondom az a "kis" eső is belefért, amúgy is csak 15-20 percen múlott.. annyival kellett volna hamarabb hazaérni
Jó estét adjon Isten!
Látom, Laci motorozott, én meg bicikliztem,Miki meg a fiatal apácákkal volt elfoglalva!
Minden szinten, szinte minden!
Nagyon szép nap volt, csak fújt a szél! De rohamosan jön a tavasz!
Fiatal apácák.......? Fölöttébb érdekel!
de ismerve a publikumot magamtól is tudok következtetni és szinte biztos vagyok benne, hogy nagydarab barátomtól megint megkaptam a "csenevész" jelzőt és jó eséllyel megjelent józsi önostorozása is miszerint italpusztításban Ő az elrententő példa
erre még gondolni is Istenkáromlás! A többletfogyasztásról nem is beszélve ami a misebor készletet érintené
Ma sajnos engem nem követett senki és újfent egyedül vágtam neki hű társammal a Csühössel. Igazán kellemes csapatás volt egészen majdnem a végéig, ugyanis az utolsó 30 kilóméteren elkapott a mennyei áldás, sőt ha őszinte akarok lenni akkor konkrétan szarrá áztam!
Így aztán megvolt a kordura gatyám első igazi esős tesztje. Meglepően jól vizsgázott hiszen a bőrömig nem jutott el a víz, persze hozzáteszem, hogy ezt a thermo bélésnek is köszönhetem. Amilyen hírtelen jött a zápor olyan hamar el is ment, de ahhoz pont elég volt, hogy úgy nézzek ki utána mint a mocsári disznó aki éppen kedvenc élőhelyén dagonyázik
főleg amikor egy kamionsort előzve áthatoltam a szutyokfelhőn amit húztak maguk után...
mert azon már nem segít a vizes szivacs, ráadásul az Asszony is kizavart kabátostól amikor meglátott...
így aztán marad az áztatás és kézi öblítés.
Még csak nem is hasonlít a két kép, pedig ugyanott készült egy kis híd után, ott ahol az út felett ha kizöldülnek összeérnek a fák
Nekem asszem anno 36E körül volt a regadó, az egész procedúra meg 100 e-ben állt meg.
A hétvégi motorozás meg elmaradt, de még az akksitöltés mert, mert a birkáinknál meggindult az ellés iránti vágy