főleg ha az egész őszt vesszük alapul. Október 21-én hoztuk el a Bulldogot és 2-3 tank benzin jó esetben is csak ezer km, nekem meg ott volt az 500-as túra Gyöngyös-Eger-Tisza útvonallal vagy a villanyos kollégákkal a recski túra, de pl. novemberben volt az "őszi vágta" is amely egy szombat vasárnap történt amikor még 2011-ben utoljára elmentem Nagykörűre is, a kisebb hétvégei csapatásokról nem is beszélve... de amúgy nem lényeg, csak gondoltam pontosítok
robogóm van és miközben elköszöntem húzom a gázt és nem akart indulni. Eltelt egy kis idő mire leesett a tantusz. Bár ez egy találkozó 3. napján volt.
Javaslom a memóriakábelt.
2-3 tank benzinnel már ki lehet próbálni
Ha visszaemlékszel akkor én motoroztam többet
Apámnak nem is nagyon akartak megmutatni...
Akkor telt le az ügyelet és egész nap a motorozáson járt az eszem. Hazaérve gyorsan beöltöztem és ahogy tolom ki a motort a kapuba összafutottam Anyámékkal, majd szinte egy időben befutottak Anyósomék is névnapot kívánni! Nem estem kétségbe (nem az a típus vagyok
) és üdvözöltem őket "tessenek befáradni Kriszti itthon van és én is jövök azonnal"
amikor hazaértem már nem voltak vendégek és az Asszony is csak annyit mondott "szép vagy!"
úgyhogy már közöltem is itthon a tényeket!
nem én tehetek róla, akkor volt jó idő és én pont akkor értem rá...
Lesz ez még rosszabb is!
Nem tudom , hol járt az eszed?
Rendes motorosnak ott jár a farka!
Direkt irányba állítottam a motort még reggel, így mikor indultam, megállt. Azt hittem a váltóval van valami, így 3x is megpróbálkoztam, szerencsére csak lassan, nem ütötte meg a féknyerget durván, szóval nem lett baja. Ekkor eszméltem rá, hogy basszus, valami kimaradt. Mégse hülyeség a memóriakábel, habár azt lustaságból nem használnám soha
Viszont mostantól mindig úgy állítom le a motort, hogy tologatni kelljen, mire elindulnék
főleg mivel az azt követő héten még itthon se leszek.
ott az a motor és még jóformán ki se próbáltad rendesen...
57 éves kora ellenére nem is félt, csak kanyaroknál, pedig nem is megyek gyorsan, és nem is dőlök nagyon. Főleg amíg ilyen nyákos az út.
igazságosan hangzik...
Zolinak csütörtök kilőve, Neked a péntek és a szombat is.. vasárnap este nekem már szállás van foglava szigetváron ami innen 450 km, úgyhogy ebéd után indulnom kell...
de az az idő kevés...
Szerintem meg felgyújtották, mert nem magától gyulladt ki, ebben biztos vagyok. Megnéztem ma nappal, és szerencsére csak Tördemic alatt égett nagyobb területen, és a tűzoltók utána elég jól megfékezték.erre felé már csak csíkban volt kormos.
Így a "Mindenki arra megy amerre akar...." terv tűnik a legjobbnak, vagyis nincsenek korlátok!
Viszont Te is teljes értékű tagja vagy a fórumnak, Neked is lehetnek ötleteid amit nyugodtan feldobhatsz.
Ja! mechanikus lopásvédelmi kütyün töröm a fejem, hasonló mint a tárcsazár de mégis más... most a hétvégén azt is kifejlesztem