biztosan vannak Neked is szép történeteid hiszen öreg motoros vagy és éltél már meg egyet s mást az életben
Mesélek akkor mást is mert úgy látom, hogy nem csak a technikai oldala érdekel a motorozásnak. Amolyan jó tanács féle lenne ez és mivel még csak barátnőd van talán nem lesz késő
Próbáld ezt a motorozósdit úgy elfogadtatni a másikkal (főleg ha nem csak fellángolás), hogy legyél kompromisszumkész de ne engedj az elveidből! Engem nem igazán lehetett formálni
talán ennek is köszönhető az eltelt 18-év amit eddig leéltünk együtt. A nők hajlamosak formálni bennünket és amikor kész van a végeredmény már el is vesztettük a varázsunkat és könnyen unalmassá válhatunk..
hisz soha nem folytogatott a házasság köteléke ami persze nem azt jelenti, hogy kicsapongó életet élek. Talán ez a legjobb idézet erre: "A szabad madár a világ leghűségesebb teremtménye" és ez rám is igaz! Azt már nem merném kimondani, hogy tudatosan építettem fel ezt az állapotot de így sikerült és nagyon jól működik!
Motoron 14x nagyobb esélyed van égnek dobni a bocskort mint autóban. Ezt jegyezd fel magadnak a sisak plexire!
Ezt így látatlanban ki merem jelenteni!
de persze olyan is volt akinek egy későn felismert nem is olyan nagy betegség törte ketté az életét.. sajnos nem mindig mi irányítunk. Amikor másodjára kezdtem el a motorozást családos emberként tudtam jól, hogy már nem csak magam miatt kell vigyáznom, Anyukám is megjegyezte, hogy pont elég volt fiatal koromban átaggódnia a hétvégéket..
most akkor kezdheti előlről?
meg ilyenek, viszont a motorozással teljes az életem
Bármennyi is van kimérve rám remélem ez a lehetőség megadatik a jövőben is, hiszen sok esetben egy egy hétvégi motorozás a mankóm a nehéz hétköznapokban ami segít átvészelni a hétköznapi gondokat. Vigyázz magadra amennyire tudsz és ne gondolj a rosszra, inkább élvezd minden percét amíg megteheted!
a világ változott és sokszor nehezen tudom követni
nem voltál nős! Én is emlékszem még azokra a szép időkre!
Bár én nem fúrtam, faragtam, festettem....
mert bizony nem voltak hipermaketek meg profi barkács boltok
a városban esetleg, de az akkor még messzinek számított így azzal kellett beérni amit itthon a "vasbolt"-ban adtak, ahol tulajdonképpen a laposelemtől a locsolókannákon át a varrógépolajig minden volt a polcon!
Mennyi elcseszett munkát csináltam mire rájöttem, hogy a légyírtós flakon szórófejével nem "köpköd", aztán mire ETZ-m lett már profi módon piktorkodtam és bizony a legszebbek között volt az a bizonyos első "nagy" Csühös is még a boldog MZ-s világban... Első kiadású dobfékes volt még és elég verzetten került hozzám így mindenét én festettem újra a váztól a sárvédőkig mindent!
Minden más fémre is nagyon jó, pl.alut is szépen lehet vele polírozni. A Prevent autópaszta is jó kis szinfelújító, kopottabb fényezett felületekre tökéletes!
A temetőbe felesleges sietni, oda úgyis mindenki odaér!
Ha jó idő van, belátható az út én is megrángatom a bajszát!