jöttem én már Debrecenből Szolnok felé haza
nem rövid de úgy már útba esett a Tisza
És még ha belefér, haza is kis kerülővel megyek.
Hogy te miket nem gondolsz rólam?!
Pedig kint volt a "szép" lány!?
De nem vinne rá a lélek!
Pedig lenne a nemigondozóban, hogy :"gyertek ide ilyet még nem láttatok"!
most viszont kínálkozna a lehetőség egy kis motorozásra de te ezt is a névnapi piálástól teszed függővé? Szeretsz te motorozni?
Pálinkásat tebelétek is!
Ma volt egy jó menetem, természetellenesen biciklvel!
Lóg a belem kissé!
Most ittam egy (agyin) seritalt, majd még egyet, mert holnap motoroznom kell, és porzó vesével nem menne!
No Allah növessze nektek hosszúra "nedves" motorostársak!
Annyi volt a kaja, hogy alig bírod kiheverni!
valamint végtelenül szerény
énmagam, akkor ezek a csúnya problémák igen messzire elkerülnének!
. Meg még integettem is.
Reggel pedig 6-kor kezdek, mint a három műszakos délelőttös brigád. Szombaton már említettem mi a program, jövő héten az ez évi nyaralásom lesz belezanzásítva csütörtök-vasárnap időszakba. Azt követően munka van, mert úgy kaptunk meg egy melót ha p-sz-v van kész. Majd faterékhoz megyünk Tatára hétvégére a szokásos éves látogatásra. És nem is marad más csak a Kék túra, amit jó előre beírtam a naptárba, hogy senkinek ne jusson arra az időpontra valamit szervezni, meg ez a vasárnap úgy ahogy. Ezért is örültem meg amikor felvetetted a lehetőséget. Ha meg a vasárnap jobb Neked is, akkor meg egyszerű lett a történet, mert tudok menni. A kastélylátogatás részemről a kevésbé érdekes, azt meg tudom tenni autóval is, úgyhogy jó az eredeti elgondolás, nem kell rajta fordítani. Ha később is csatlakozok, akkor inkább motorozni szeretnék.