Megkaptam a gyomorvírust a kis unokáimtól ajándékba, aztán fürge mozgásra sarkall!
tiszteletben tartom, hogy ő ilyen téren zárkózottabb. Egyébként élmény volt az a nap amit vele töltöttünk
sőt, amit most mondok nem fogjátok elhinni. Találtam egy kisebb piros almát amikor kóboroltunk a hegyoldalban, beraktam a zsebembe, aztán nem ettem meg hanem hazahoztam, még mindig megvan!
Igaz már zanza lett meg nem nagyon hasonlít már almára, viszont Badacsonyból való emlék és a műhelyemben van a helye! 2011-ben voltunk ott nyáron, azóta már két és fél év telt el, de ha ránézek mindig eszembe jut az a nap. Az első évben sokat változott de egy ideje már nem romlik, ezt viszont megmutatom:
, csak lusta egy képet feltenni magáról és szeretett motorjáról. Ezek után lehet már velem szóba se áll.
Lehet, hogy egy KGB ügynök?
és azt én hogyan fogom neki kifizetni... pedig nem mentem rá csak közel álltam hozzá
be is jelentett a cégnél mert állítólag csúnyán beszéltem vele, pedig nem is
akkor meg rendőrrel fenyegetett...
régi szép idők
http://www.ubricarcoches.com/t...
Shoxban 850 ft. Amúgy megragasztottam, és egyelőre fogja is,de 850ft-ot azért kifizetek egy egybe öntöttért.
A képen felül látható pöcök tört le. Az kapaszkodik bele a doboz műanyag aljába. Szóval örülök ennek is nagyon, meg annak is hogy végre van motorom megint. Már csak a február 20dika környékét várom, mert 10 fok körül lesz a hőmérséklet, lehet már motorozgatni.