Persze tudom, hogy a szabályok nem azért vannak, hogy legyen mit megszegni. Csak az bőszít, hogy egy tábla indokolatlanul lassításra kényszerít a semmi közepén, amit ők(kis betűvel) ki is használnak.
Rohadjanak bele a fekete autójukba. Ráadásul a férgek sunyi módon hátulról támadtak.
jól vannak csak hosszú volt nekik a húsvét
Most volt a szülinapjuk is, én meg elfelejtettem
na de pótoltam utólag a köszöntést!
elvisz a fekete autó...
23:00-kor tetőzött a vihar de mi már éjfélkor a hibahelyeket jártuk... aztán eltelt két nap és jöttek a lánctalpasok is
A múlt héten mikor mentünk a fiam biciklijét hazahozni, megörökítettek egy pár másodpercet az utunkból. Ezekért a fotókért 30000 Ft-ot kérnek. Kint a pusztában lakott területtől távol egy hatvanas tábla, nem tudni miért és ott vadásztak a férgek. Mi pedig vesztünkre éppen arra jártunk. Mégegyszer kapják be!
szóval kösd fel a gatyeszt ha bele akarsz köpni a krumplifőzelékembe
Úgyis lassan irodalmi fórummá növi ki magát a Sevenfifty topik, főleg Billig Vitéz Péter tegnapi csodálatos elbeszélő költeménye után
de ettől még én is tudok aludni, főleg hogy most már világos miért írtad amit írtál. Viszont a "haladás útját" én ettől sokkal nagyobb horderejű változásoknál tudom csak értelmezni, hiszen a lánckenés nem egy forradalmi dolog, lényeg hogy kenőanyag legyen a láncon, ezért nem értettem a galériáknál sem a habzó szájakat és itt most megint nem rád gondoltam.
Na de ne elemezgessük tovább a dolgokat, részemről béke van!
viszont könnyen letörölhető, hogy valami jót is írjak
Aztán némi tétovázás után a kutyák bizonytalansága pattanásig feszítette az olvasó idegállapotát ami atombombaként robbant amikor a megszemélyesített gixerdob költői jelzőkkel felvértezve és annak pontos helyéről felvilágosítást adva mennydörögve szólalt meg a lélek hallójáratain keresztül.
Ezután a számítógép asztal alól összekaparva magamat egy nyugodt befejezést remélve tovább olvastam... de nem! Te ezzel nem elégedtél meg és csak szárnyaltál miközben én belekapaszkodtam a szék karfájába és összerezzentem amikor megjelent a bika, orrából a gőzfelhőt pumpálva
Aztán a technikai kitérő némileg oldotta a feszültséget miközben megismertetett minket a kukactengellyel és annak funkciójáról... viszont én tudtam, hogy ez is csak terelés és nemsokára újra jön a nagy bumm! Az útmenti táj elmúlásra emlékeztető metonímiája és a belső hang szépen előkészítette a költő mondandóját, miszerint igaz hogy minden szar körülöttem de a Főnix újra száguld és most feledtetti minden bajom... tulajdonképpen az élet szép!
A benzinjelző mint egy állapotjelző funkcionált gyönyörű metafóraként, hiszen ismerve a típust az "F" betű közelében még boldog közel 400km-nyi tömény élvezetet képes nyújtani a gép. A találkozás másik motorossal résznél a szisztézia prezentálása következtében könnybe lábadt a szemem
milyen derék dolog az amikor integetünk egymásnak lefagyott végtaggal, bevállalva azt, hogy akár le is törhet vállból. Majd újabb meglepetés következett amit a koka kóla paradoxom okozott, mert ugye egy meleg teára csak a puhányok vágynak... de nem is kellett sokat várni hiszen hősünk meg is kapta az elismerést a borízű hangtól amire mondhatnánk hogy az ital beszélt belőle... de ez nem igaz! Pityókás emberünk a valót állította, mert mekkora elismerés ez egy olyan mattrészeg embertől aki a világát se tudja de mégis felismeri az embert próbáló lehetetlen küldetést!
30.-án meg - az alkalomból kifolyólag - megint inni kellett.
31.-én - a fene tudja miért
Elsején meg hát locsolkodás, család felé meg szülinapos összeröffenés, és hát mit csináltunk?