)
Én ilyet még nem láttam!
Öntési hiba és átlyukadt? Egy biztos: nem oda való!
Milyen katonaság ez? Műanyag?
Ez a professzionális zsoldos hadsereg.
csak inkább nem veszek részt benne... komolyan mondom vicc
mindkét oldal!
Sajnos nekem nem volt érkezésem fotózni de ezek a képek is beszédesek. A lánctalpas 6ezer ccm-es és hidromotorok mozgatják (1.kép), ilyenekkel húzogatnak bennünket a hibahelyekre, brutális ereje van még ott is ahol szinte mocsárban jártunk (2.kép) még akkor is vígan ment amikor az Iveco már derékig elsüllyedt mögötte...
)
) még nem foglalkoztam mert a láncolajozóval kinlódtam esténként. Lassan finisbe érek vele, elektromosan már rendben ma este megcsináltam az átfolyás szabályzót, lehet holnap kész is lesz
Mindenképpen kell behúzni még egy plusz vezetéket ami a hifinek állandó villanyt ad. Vannak olyan kettős falon kívüli dugaljak amelyek szétszedhetők és belül variálható a rézlemezes áthidalás. Úgy kell szétszedni, hogy a nulla és a védőföld maradjon változatlan és csak a dugalj fázisait válaszd szét, egyik kapja az állandó fázist ami ellátja a hifit, a másik pedig a kapcsolt fázist ami a hangulatvilágításért felelős. Ez abban az esetben működik ha a nulla nincs szakítva!
Kicsit drága gyakorlás lenne. Jut eszembe! Még a nyáron az öreg Puchom világítását csináltam meg úgy, hogy a vezetékek több helyen elvoltak szakadva, sőt a blokkból kijövet mintha el lettek volna rágva. Sikerült, sőt még a bilux kapcsoló is rendeltetés szerűen működik.
Tessék méltóan ünnepelni
, de ez nem keverendő össze az aggkori elhülyüléssel
Vagy eldobni a csipába!