Vigyázz azokkal a "százhatvanas" próbálkozásokkal! Addig addig próbálkozol, amíg ráqrsz!
jártam már többször úgy, hogy egy adott szakaszon 3. alkalommal is találtam újat.
nekünk is van itthon Szimó meg 50-es Aprilia, de igazából nem mozgatják a fantáziámat, nem is tudom mikor ültem rajtuk utoljára. Persze ha ilyen közel volna hozzám is valami nagyobb folyó akkor valami kis bokorugró terepmotort biztosan élveznék.
A gumi egész előre ér, szinte a villa forgáspontjáig. A képeidet meg néztem azóta többször is (picasa) és hasonló a kialakítás mint nálad. Alapvetően szinte ugyanúgy fel lehetne rakni mint ahogy azt Te tetted. Holnap tájékozódok benzincsap ügyben és majd értekezünk. Még egyszer köszönöm az ajánlatot.
Ahogy Sámson felől bejössz Debrecenbe, a benzinkút előtt.
Az biztos, hogy Zolival voltunk, és én még a Debrecen tábla előtt beragadtam a forgalomba, és lemaradtam. De tudom, hogy itt sose erőltetném 90-el, mert bárhova bebújhatnak méricskélni. ( A fene egye ki a szemüket ) Az is biztos hogy nem 50-el mentem, mert Zolit akartam utolérni. Az is biztos, hogy a Penge 1 pillanat alatt képes a 90 km/óra sebességre, de - mint említettem - itt nem hajtok. Hát ez van.
A harmadik képről az jut eszembe, hogy azt mondja Zara: " Hát van Neked szíved?