ezért néha zavarok keletkeznek
pl. alacsony az ingerküszöböm
a Suzukik közül nem is tudok most hírtelen másik típust amire átülnék, talán a GSX1400 tetszik, viszont bálnasága miatt félő, hogy nehezebben kezelném olyan helyeken ahova az Inazumával vígan lementem...
de az már árban ott van amiből már Hondát is vehetek... ami azért mégiscsak...
Kapkodnom nem kell mert a Csühös még két év múlva is fickós lesz, nagyon jó benne a motor és remélem nem is verem a földhöz... szóval érni fogja még az árát
Rendes szakmunkás bizonyítványom van róla!
mindenhez ért, volt mindenütt, és olyankor történt is ott éppen akkor valami...
Nem félre érteni!
Van egy igen együgyű munkatársam. Ő dicsekedett vele többször is, hogy van egy rakás szakmája. Nagyon titokzatos volt, mire nagy nehezen felsorolta a képesítéseit. Szobafestő, mázoló és tapétázó. (ezeket egyben tanítják)
Nem, csak roppant kíváncsi!
Szeretem tudni mit hogyan és miért csinálok! A "Moziüzem vezetői és mozigépkezelői szakvizsgát "még nem is említettem.
Még a jó öreg szikrainduktorral fejlesztettük az áramot ezért ez elég régen volt.
A kínaiaknál még olyan generátor volt, hogy 1 000 000 kínai csúszott lefelé egy ebonitrúdon.
nekem az eredeti szakmám az " épület , hálózat, és bányavillanyszerelő" !
Aztán rájöttem , hogy ez kevés , és akkor lett egy "önálló villanyszerelő", majd egy "villamosmű kezelő I." majd a II. Aztán hegeszteni tanultam, majd a Szakközép iskola, (ha nem is nagyon látszik) bár ha iszom az gyorsabban!
Aztán technikus minősítő!
Stb!
írok mindjárt Neked is
No akkor nagyon nagy!
Ma a Lakamoto-nál egy azt hiszem, két hengeres 1700-as "V" motort toltak arrébb a kipufogó könyök volt legalább 60 mm-es átmérőjű!