Csodálkozol rajta mikor minden hülye azt hiszi magáról, ha már politikus lett akkor esze is van?
Magyarbálint féle majom pl!?
a motorja tavaly óta ott áll a garázsban, már az sem érdekli... ősszel én ellenőríztem benne a fagyállót, idén még nem is volt indítva! A kicsi viszont igazi sufnis, az akkor érzi jól magát ha nyakig olajos... már kölykök is járnak hozzánk akiknek szereli a motorját
Nem mindig könnyű szót értenünk, néha olyan dolgokkal állnak elő hogy az agyam lelöki a szíjat, nagyon eltérő egyéniségek én meg csak a javukat szeretném, de nem úgy hogy az én akaratom határozza meg a pályájukat.
Be kell fogni a gyereket valami jó húzós munkára , aztán csinálni vele! Olyanra amitől jól elfárad. Majd meggondolja! hatodik-hetedikes lehettem, mentem kapálni nyáron az akkori Állami gazdaságba. Olyan hosszú volt a kukorica sor, hogy egy nap alatt értünk végig rajta. Aztán annyi kis pénzt adtak, alig fedezte a napi kenyér májkrém-et amit megettem Akkor mondta anyám: Eldöntheted , hogy dolgozol , vagy tanulsz! De rengeteg múlik a "tanárokon" is! Nekem már felnőtt fejjel volt olyan tanárom, aki nem oda való volt! A végén megkérdeztem tőle: miért nem keres más szakmát, miért erőlteti azt ami sosem ment?
, majd este visszaolvasom a napi termést.
abba viszont biztos vagyok, hogy egy kicsit mindenki magára ismer ha hasonlót olvas. Érdekes amikor egy már megélt időszakba vágyik vissza az ember, pedig amikor azt a szakaszát élte az életének pont azt várta hogy túl legyen rajta
Én is inkább söröztem!