nem tudom a talált cicában mennyire domináns a Norvég erdei macska jelleg, de azt olvastam azok akár 10kilósra is megnőhetnek.
sőt az áruk is elég jó, de mivel külföldi okmányokkal rendelkeznek még egy bő százast rá kell számolni az árukra... aztán ha megnézi az ember a kopó alkatrészeket ott is hamar repkedhetnek a tizezresek, úgyhogy arra is érdemes odafigyelni. Ha a párodnak megfelelne a Sevenfifty akár az egykettesen is érdemes lehet gondolkodni, legfeljebb az lenne a tied
A történet szempontjából lényeges, hogy kb.2km-re van a legközelebbi tanya, lakott terület meg legalább vagy 5km-re egy csatornán túl. Először csak egy bozontos farkat láttam, majd amikor félig az autó alá bújtam egy kiscica rajzolódott ki a kardán alatt
Egyből láttam, hogy nem egy házicicáról van szó, de legjobban a szelídsége lepett meg. Ahogy felvettem szinte bújt a pólómhoz és dorombolt az egyébként nagyon lesoványodott csöppség. Először nem is értettem hogyan került oda, a műút -ahol esetleg kirakhatták- messze van, talán valami vadmacska és házimacska keresztezés lehet aki elvesztette az anyját...? vagy a tanyáról való...? de az meg túl messze van...
A nagy bozontos szőre miatt nem látszik de egyébként csontsovány, egyelőre még kicsi adagokat kap és inkább többször. Azt hogy honnan jött valószínű soha nem fogom megtudni, sőt azt se hogy a fenébe kerülhetett oda az Isten háta mögé... egy viszont biztos, kalandos története lehet...
Kétszáz kiló vasat kell egyensúlyban tartani!
Akkor rálök?
Amúgy meg mit mást tudnék csinálni?
Várok.
Na de majd kész lesz és akkor annál jobban fogunk örülni neki.
nem múlik. El.
Dolgozom a kérdésen.
Itt nézhető.
Hamarabb fejeztem be a kerítés drótkorongozását, mert a fúrógép leállt. Szerintem szénkefe. Holnap szét kell szedni.