Mellékesen azért megjegyezném, tavaly a családi kiránduláson -főleg autópályás távokon és kevés városi szakaszoknál- ennél még több megtakarítás is mutatkozott. A belpicos CB-nél volt igazán jó hatása, már írtam korábban mennyi bosszúságot okozott a benzinben lévő víz amire a nagyfordulatú 400-as nagyon allergiás volt. Miután adagoltam a Spurit évekig nem kellett a karburátorához hozzányúlni. A csühös meg már megszokásból kapta a Spurit és hiszem hogy ennek is köszönhető a 4,5-ös átlag (persze laza túrás tempóban), erre Kovács Peti a tanúm akivel együtt tankoltunk több hosszabb túrán is és számolgattuk a fogyasztást. Nyílván sokat jelent az is, hogy nem pörgetem a piros mező közelébe mert anélkül is élvezem a motorozás minden pillanatát.
Arra készülj, hogy nem elég egy tank benzin, majd mikor már a harmadik spuris tankoláson is túl leszel akkor fogod érezni a hatását, úgy mint motorműködés és könnyebb indíthatóság szempontjából egyaránt. Kíváncsian várom az eredményeidet.
kipróbáltad már milyen a szélvédelem az új bubis plexivel?
Hagyd abba, majd holnap vazelinnel összedugod.
De jó hozzá a szilikon is.
Mára már eleget ittál.
Elárulom Neked, de ne mondd el senkinek.
4.6, 5 liter körül.
Látod, ha a csárda helyett matekórára jártál volna , akkor most eme feladvány nem jelentene kihívást!
A tegnapi végülis gyakorlásra jó volt, hogy mire kell figyelni, és hogy csak nagyon ritka esetben érdemes szétszednem a karburátort :)
Amúgy nincs valami gyors karbifeltöltési mód kívülről? Pl benzincsőből beöntök neki, az gondolom gyorsabb mintha a tankból csöpög.