Lillafüred környéke eleve szép, bár az utak annyira azért nem jók. Lillafüreden van Magyarország legnagyobb vízesése (a mostani állapotát nem ismerem de tavaly átmentileg elapadt), érdemes megnézni a Palotaszállót és az előtte lévő Hámori-tavat is és körbesétálni az árnyékos erdős sétányon, mi kb. 1óra alatt megkerültük úgy, hogy nem rohantunk. Vannak barlangok is (azt hiszem három), de utazhattok kisvasúton ha érdekel titeket és a vásártéren nagyon finom a pisztráng.
igazítottam az enyémet!
És most már nem fáj a fejem másfél óra motorozás után!
Majd összeszoktok!
. Egy biztos a sisak bő.... Ja és a sisakom egy NZI Vitesse II. Nem ajánlom jó szívvel, mert a páramentesítő fólia (igaz eső hatására , egy év ! után) el kezdett leválni a plexi belső felületén. Továbbá 140-nél (óra szerint), hiába bújok be kicsit az idom mögé, a szél rángatja a sisakot benne a fejemmel. Ez van.
. Nálam semmi extra, én már kinőttem az iskola padból...de arra emlékszem, hogy az írás vetítő az rám is hasonló hatást gyakorolt, pedig nem azonos témában utaztunk....nem is értem
. A motor gurul és hála az égieknek, üza is jut bele. De bevallom, most már le kell mosnom, mert megérdemli. Ja és túl vagyunk egy műszakin is a KPM-nél (iskola kör volt). Ja és sisakot is akarok cserélni, mert a mostani kitágult, pedig ebben a korban már nem nő az ember feje....
3 óránk volt ebből a másodikat végigaludtam
de a tanár rendes volt és nem szólt... amúgy mindig ez van ha bekapcsolják az írásvetítőt... olyan az mint a TV azon is mindig elalszok
mi újság veled? A motorral minden okés?
Most nem jut okosabb dolog az eszembe, Mindenkinek ezt javaslom....
én az interneten szoktam kutakodni látnivalók után ha új helyre megyek, vagy a Google Earth-ön nézegetem a Picasás képeket és ha találok olyat ami tetszik akkor kiírom a koordinátáit. A 12-es út Duna-menti szakaszán már jártam és nagyon tetszett, pontosabban Vác; Verőce; Kismaros; Nagymaros; Zebegény; Szob útvonal, ahol csak végigmenni szép látvány ugyanis végig rálátást enged a Dunára.
Na szóval bármi is okozta a hibát, reméljük kiüzetett a motorból örökre, a Ti hathatós közreműködésetekkel.
Egyébként -bármennyire is férfiatlan- útálom a focit, mellesleg a Forma1-et is és igazából a motorversenyeket se követem figyelemmel