ÉN IS ÍGY VAGYOK VELE!
Bármikor inkább egy különféle domborulatokkal ellátott 20 év közeli hölgyeményt simogatnék (stb) karburátor . és egyéb dolgok szerelgetése helyett!
érdekes dolgokat hallottam a megemlékezésen, van olyan akinek csípi a szemét az emlékkő, és más is van ami furán hatott, de majd elmesélem ha egyszer összefutunk
az utolsó 50km alatt olyat csinált amit eddig még soha. Alapjáraton csak 3henger dolgozott, de kevés gázadásra beindult a 4. is, ez menetközben úgy nézett ki hogy a kigyorsítás alsó fordulattartománya körül dadogva indult meg de olyan 2-3ezres fordulat környékén magára talált és akár az egekig is kipörgött
a levegőcsavarok el voltak tekergetve, pedig a legutóbbi szinkronnál elvileg egyformán álltak. Beállítottam azokat is és már csak a szinkron hiányzik ami műszer híján egyelőre várat magára. Nem hiszem amúgy, hogy nagy eltérés lenne mert egy rövid ideig szinte 2-300-as fordulatig leengedtem az alapjáratot és mégis ment mindegyik henger. Most kívül belül patyolat! Amúgy iszonyat módon útálom a karbitisztítást, főleg a ki és beszerelés részét, remélem egy darabig nem kell hozzányúlni, továbbra is kapja a jól bevált Spurit
Ahhoz képest, hogy Balassagyarmatra a motormúzeumhoz (45perc) késéssel érkeztünk, a gyöngyösi találkozóra (13:45) pontosan sikerült odaérni. Persze a reggeli 7órás gyülekező lehetett volna 1órával hamarabb...
de volt aki Szeghalomról jött így rá is kellett gondolni. Na mindegy nem volt ez így se rossz, viszonylag én is hamar (21h) értem haza, persze nem volt tervbe, hogy vissza kell menni az elveszett cimoráért Gyöngyösről... aki ráadásul még miután tőled elváltunk egyszer még a sötétben is elveszett...
szerencsére aztán hamar meglett. Mindent összevéve jó kis túra volt, bár az emlékezés része kicsit már másabb volt mint az elején, de erről inkább nem akarok bővebben írni.
akkormtöbb gond is le lett tudva a hétvégén!
Én megvagyok nélküle!
De az utak akkor csak latyakosak voltak.
Most nem havat hánytunk, és nem is okádtunk!
Rendesen kulturáltan iszunk!
Vagy csak úgy magunkba öntjük!
- szép 1 csapat!
4-éve van nálam a motor, jó pár liter lement a torkán, a románoknál volt amikor olyan szaga volt a benzinnek mint a gyógyfürdőben a kénes víznek...
Azt javaslom Te is fuss neki mégegyszer, jobb megelőzni a bajt, nekem is csak úgy jött egyik pillanatról a másikra.