már háromszor próbáltam feltölteni de vállalhatatlan a minőség... majd róbálkozok máskor, máról feladtam
lassan elkészül végre a transalpinás videó, azt még lehet megmutatom és aztán nem szerepelek ennyit megígérem
, kevesebb lesz majd a marhaság
voltam, ugyanis - biztos ami biztos - ittam az egészségetekre 1 kis unikumot is!
mondaná! Az még érthető is lenne.
Na nem akartam én annyira mélyenszántó gondolatokba bonyolódni, csak tényleg annyira rohan az idő hogy az félelmetes. A motorozáson kívűl persze más is viszi előre az embert, de az egy külön téma és egy motoros fórumon az kevésbé lenne érdekes.
Ezen a szinten igen nagy akaraterő szükségeltetik és persze kitartás.
Még szinte most voltam 30 de már azóta is eltelt 10-év és ha el kellene vele számolni gondban lennék mert úgy elszaladt, persze közben nőttek a gyerekek és velük együtt az igények is, észre se vettük és az életünk is felgyorsult... de ebbe ne menjünk bele majd úgyis megtapasztalod
Ezért jók a szervezett túrák mert úgy kell kitalálni, hogy tartozzon hozzá hegyes-völgyes kanyargós, meg valami nagy víz. Erdély is viszonylag közel van, nem merem elkiabálni de idén még egyszer összejöhet ha minden jól sikerül.
Túl sok a nehéz hétköznap amikor újra és újra meg kell küzdeni a kihívásokkal, ezek között sajnos ritkák ezek a felemelő pillanatok, ezért én mindig úgy élem meg ezeket mint az apró kérészek azt az egyetlen napjukat a Tiszán... vidám vagyok, szárnyra kapok, engedem hogy játszon velem a szél, mintha nem is lenne másnap, mert egyszer úgyis eljön amikor nem lesz másnap, vagy már nem olyan lesz mint korábban, mert mondjuk eljár felettem az idő...
Akkor majd lesz mire emlékeznem
pl. arra amikor kilómétereken keresztül összeért felettünk az erdő és a felhők közül kacsingató napsugarak játszottak a Dunán... vagy amikor sötétedés után szentjánosbogárként sorakoztak utánam a motorok...
ezeket a pillanatokat még évek múlva is tisztán megidézem annyira nagy hatással voltak rám.
Mondjuk a hátsón furcsán mutat. Vannak itt profik, de én se vagyok az
Vagy Te vagy fiatalabb mint a motor?
Nem is tudom, nem figyeltem mikor itt jártál!
Az Erdélyi Kárpátok ölelésében (videó)