ehhez még hozzájön a véletlenek egybeesése és a jó öreg Warbi akár tömegpusztító fegyverré is válhat! Te meg az öreg elbaszott manőverét úgy próbálod kivédeni, hogy csak az első féket használod?
az úgy ön és közveszélyes!
de baja nem lett tőle.
de nagyon nem közhírelem mert legutóbb amikor 5-en voltunk is elveszett az egyik...
tükörből nehéz belátni mindenkit én meg nem szeretném ha leszakadna valaki mert nincs idő visszamanni kesesgélni
de hátha jobb már azóta, a Tigrist és a Garancsi tavat nem lehet kihagyni. A Google Earth Panoramiós fotói között szoktam nézegetni ha útvonalat tervezek. Szedtem ezekből egy csokorral most is, időrendi sorrendben, aszerint ahogy az útvonalat bejelöltem a térképen.
az időpont még bizonytalan mert 4-5 fővel kell egyeztetnem, a jövőhét biztosan nem mert ügyeletes leszek, ráadásul csak a vasárnapjaim szabadok az iskola miatt. Az itteni csapat nagyon lelkes, a balassagyarmati túra utáni héten már hívogattak "kéne még egy hosszabb záróakkord". Rajtam nem múlik, mint láthatod már kész a terv!
de biztosan bekarisztolnám keresztül kasul a födgolyót!
Lacit akartam már többször is hívni, csak mindig lehetetlen időpontokban jut eszembe. Nem felejtettem el, csak mostanában tele van a fejem minden sz@rral, a fontosabb dolgok meg kimaradnak.