. Tegnap terveztem egy túrát (csak a google térképen) a magas Tátra lábához, Donovalyn és egy csomó szép hegyi szakaszon át, a Vál-völgyén keresztül, és az a vicces hogy az is 700 km :) Persze egyenes nem sok van benne ezért 1 nap alatt nem is vállalnám, de most úgy tervezem, hogy ez lenne az első nagyobb kiruccanás. Egyenlőre csak tervezgetek és elmentem az útvonalakat, hogy majd előszedjem mikor megérett rá az idő :) Most az a terv, hogy ezekre gyűjtögetek pízt
főleg az amit a 11-es út és a Dobogókői út közé terveztél ahol a kolostorrom is útba esik. Képeket úgyanúgy kéretik készíteni mint ahogy az már megszokott a látványosabb túráknál.
vasárnap meg az ilyenkor kötelező családi összejövetel.
Megpróbálom motoros szemmel bebarangolni, legalább megtudom mennyire járható, sőt akkor már azt a 14.századi Pálos kolostort is megkeresem ami Göncön van. Így teljesebb képet kapnék a tavaszra tervezett túrához ami Zsoltiéknak sajnos elégé messze van, így ha el is jönnének legalább nem azzal töltenénk az időt, hogy akkor keresgéljük. Most amúgy is rám fér egy kis kikapcsolódás mert attól még hogy nem panaszkodok eléggé rongálja a vitalitásomat a meló-iskola-ügyelet hármas így egyszerre
Engem ez a qrva ASK-zavar, kitöröltem a szrt, de a tűzrókában még itt-ott előjön a hulladék! Pedig már csak azért se töltöm le!