a viselkedésem pedig mindig a pillanatnyi külső ingerektől függ.
Ma például rizs volt és egy szerencsétlen állat földimaradványai ami nem volt egyértelmű hogy röfögött, bégetett vagy kotkodácsolt fénykorában még mielőtt találkozott a hóhérral. A mai menü is egyenes arányosságban volt finom az éhségérzettemmel, úgyhogy bátran állíthatom remek volt!
Most meg már hogy bent van nem számít az előzmény mert olyan a gyomrom mint a hiénának, gyakorlatilag mindent megemészt.
Az a legszebb az egészben, hogy most van lehetőségem meglocsolni az egészet egy kis barackpálinkával (az ügyeletemet elcseréltem a suli miatt) így aztán a hangulatom is javuló tendenciát mutat.
csak ezt még muszáj volt leírnom előtte.
, Biztos, hogy Zsolt, Balázs, és a Józsi is ( utolsóként, de nem utolsósorban
) nélkülözhetetlen társ lesz ebben.
Tehát azt még épp hogy kibontottam, és 2x akkora mint az első kicsi, szóval szerintem az egy életre elég lesz :)
Az alatt viszont semmiképp, valószínű ezért sem fogom eladni, csak esetleg ha bőven lesz mit hozzátenni, hogy egyből tudjak venni egy másikat.
De gondolom ő se annyiért, amennyiért megérné nekem. Velem lesz szerintem még egy jó darabig
Természetesen ez nem jelenti azt, hogy amíg a kölyökgólyák ki nem kelnek, addig ki sem hozom a vidámszínpadról. Mivel sohasem vonatom ki forgalomból, és a biztosítása is folyamatos, bármikor készen állunk egy alkalomhoz illő gurulásra..