)
.Megjött a pakk,holnap faragom be.Mégegyszer nagyon köszönöm,nem kis segítség volt.
),de ahogy bogyó is mondja az1bar a fasza
Hogy bírod az ingázást? felpakoltam a féktartályt, most olyan szép a jobb oldala a kormányomnak, hogy le kell vennem a kuplung bödönt lefújni, hogy passzoljon a tiédhez
Köszi még egyszer
(úgy emlékszem, nem volt még téma, de lehet hogy csak öregszem): Sc21 első telókba mennyi és milyen olaj kell? Sajna a szezonkezdet szivárgással kezdődik
úgyhogy szimering csere. Egyébként ennél elég lehúzni az alsó részt, vagy teljesen le kell szedni a telószárakat? És a levegőnyomás? Csak SC24-hez találtam "service manual" -t és nem vagyok biztos benne hogy egyforma az enyémmel
.
Probléma! A markolatok CBR szilikon cuccok. Kormányvégen, van egy vas cső darab, ami sehogyan sem akaródzik onnan lejönni! Csúf és értelmetlen valami. nem végsúly, mert annak bent van a csavar helye.. Látott már valaki ilyet?
és nincs is messze! Ráadásul kellemes kanyarvadász útvonalak is vannak felénk. Szóval ha van kedvetek, mindenkit ismétlem, MINDENKIT szeretettel várunk egy jó kis bulizásra
Illetve rám jön de olyan vagyok mint egy kötözött sonka, és úgy is érzem magam benne.
)
Fogyózni kellene, nincs szívem kidobni a ruhát... most ne egyek vagy ne igyak? ...
Inni azért csak kell!