Részemről eddig oké!
Családnak szóltam, munkahelyemen meg majd szombaton tudatom velük, hogy nincs túlóra szombaton!
Javaslom, hogy az M0-s körül: Üllő v. Gyál környékén találkozzunk és onnan tovább együtt egy v. két kocsival menjünk!
Gps van a telefonomban, így szinte bárhova odatalálunk !
De előzőleg mindenképp telefonon egyeztetünk, bármi közbe jöhet...
06703675869
Neem,ez egy 2000-es évjáratú R1fék,amúgy ugyanaz,mint az yzf.Basi,nincs véletlen féktárcsa készítő ismerősöd?Mert sajna ilyen úszó tárcsa nincs.Le kellene gyártatnom.Van itt egy kopaszkák nevezetű ember,de ahogy néztem ő nem csinál úszót.
Üdv Ali!
Mordor aszem elesett az itteni "orkok" szerint, rámmaradt a szanálásából egy tök fölösleges és használhatatlan äränygyűrű olcsón, csak valaki összekaristolgatta kívülről valami ákom-bákomokkal... szerintem megtartom.
Karbit hétvégén teszem késszé... ha ki tudom szedni... meg vissza.
A gázkar helyett most sokkal jobban idegesít, hogy elfordul a kormányon a gázbovden műanyag háza. (Már beszéltünk róla anno.) Valamit ki fogok találni rá!. Van egy gyenge ötletem, majd megnézem azt is a karbi után.
A mikulásnak, a jézuskának, Buddhának, Allahnak és a főnökömnek összeírtam egy 23 elemből álló listát amit szeretnék a bontóban érdekelődni. Pénzt persze nem viszek annyit, majd felállítok egy fontossági sorrendet ... és még a protektoros motoroscsizmát hozzá sem írtam (kösz,hogy eszembe jutattátok )... meg decemberben a gumik... (NEEEM! Nem olyan gumik, hanem motorra valók!... Abroncsok!)
A fém fékcsövek engem állandóan ki akarnak nyírni a motoron, eddig már 4-szer kellett buzerálni mert mindig ereszt valahol... mellesleg most sem 100-asok...de ha véletlenül éppen nem folynak, nagyon babák.
Bea: A fekete póló tökéletes lesz. Az első évadnyitó cbr-talin felveszem, a második évadnyitó cbr-talin meg le. ... Nem fogunk mi annyira berugni, de az oldaltáskákat fel kell rakom, mert nem fér el a SÖR.
Cube, ha atissk rábólint a jövő hét szombatra (nov.19.) akkor szívesen venném(k) a pesztrálást aznap délelőtt.
Nekem is csak álom sok minden hidd el, főleg mostanában tudom én mi újság van !Akarok egy csomó mindent de hát csak a gandolatokkal játszom ,hmmm pedig nagyon szép alkatrészgondolatok ezek
Családnak szóltam, munkahelyemen meg majd szombaton tudatom velük, hogy nincs túlóra szombaton!
Javaslom, hogy az M0-s körül: Üllő v. Gyál környékén találkozzunk és onnan tovább együtt egy v. két kocsival menjünk!
Gps van a telefonomban, így szinte bárhova odatalálunk
De előzőleg mindenképp telefonon egyeztetünk, bármi közbe jöhet...
06703675869
csak simát tudok én is de nem játszanák vele
enduro cross oké de közút?
nekem elöl hátul fém fékcső van és 120%- os
beleérek egy ujjal és kiharapom a plexitet
természetesen jó a szin választás
Mordor aszem elesett az itteni "orkok" szerint, rámmaradt a szanálásából egy tök fölösleges és használhatatlan äränygyűrű olcsón, csak valaki összekaristolgatta kívülről valami ákom-bákomokkal... szerintem megtartom.
Karbit hétvégén teszem késszé... ha ki tudom szedni... meg vissza.
A gázkar helyett most sokkal jobban idegesít, hogy elfordul a kormányon a gázbovden műanyag háza. (Már beszéltünk róla anno.) Valamit ki fogok találni rá!. Van egy gyenge ötletem, majd megnézem azt is a karbi után.
A mikulásnak, a jézuskának, Buddhának, Allahnak és a főnökömnek összeírtam egy 23 elemből álló listát amit szeretnék a bontóban érdekelődni. Pénzt persze nem viszek annyit, majd felállítok egy fontossági sorrendet
A fém fékcsövek engem állandóan ki akarnak nyírni a motoron, eddig már 4-szer kellett buzerálni mert mindig ereszt valahol... mellesleg most sem 100-asok...de ha véletlenül éppen nem folynak, nagyon babák.
Bea: A fekete póló tökéletes lesz. Az első évadnyitó cbr-talin felveszem, a második évadnyitó cbr-talin meg le.
Cube, ha atissk rábólint a jövő hét szombatra (nov.19.) akkor szívesen venném(k) a pesztrálást aznap délelőtt.
Nekem egy jó motoros túra csizma kellene.....