Köszönöm szépen a felajánlott segítséget!
Ha aktuális, élnék is vele!Addig is mindenkinek boldog, balesetmentes új esztendőt kívánok!
Remélem jövőre sokan jöttök mifelénk, (www.bembomotor.hu) hogy egy kicsit én is viszonozhassak a baráti hangulatból!
Ha valaki benéz, vagy betelefonál hozzánk, mindenképpen említse meg hogy ebből a topicból van!Igyekszem majd valami kicsiny de mégis jelzésértékű kedvezményt kihozni az árakból!
Mégegyszer köszönöm a felajánlott segítséget!
Sajna nemismerrjük!De több info kéne!Melyik kereskedés(sokkban igen jo a kapcsolat a szerelökkel),és elárulnak egy-két titkot,stb!Ha gondolod szivesen elmegyünk páran(XX-esek),és segittünk!Ismerjük a "hibáit"is.Bár ebböl nemsok van!Ha tényleg ennyi a kilcsi benne,akkor vedd meg nyugodtan!Bár az már mutat valamit,hogy egy conti-road attac van rajta.A gyár gumával elmegy,10-12 ezret.A contival minimum 10.000-km-et!Tehát a gumi állapota sokat elárulhat a benne lévö kilométerröl!A lánc 35.000-ret elmegy(ha gyári).Ezis sokat mutat(mennyire van megnyulva 20-22 ezerig a zöldbe kell hogy legyen!) a kilométerröl.És ezek nagyon erös használlatra értendök!Én pályázok,turázok(kétszemély+dobozok).Aztán ottvan a fék,illetve kupplung folyadék szine(mennyire fekete).Ennek a szériának tipushibája a vezérmüláncfeszittö.Az hogy mennyire hangos ,sokat elárul a kilométerröl!Ha már cserélték nincs hangja(mert modositott rajta a honda)!Viszont 12-15.000-nél kezd el megszolalni,ugy 4.000-fordulatnál.Aztán ahogy kopik egre hangosabb,és egyre nagyobb fordulatsuámtartományt ölel át!
És még sorolhatnám a jeleket,amiböl kilehet szürni,valos-e a kilométer.Vagy legalábbis sejteni lehet!
De mondom,ha nemvagy biztos,szoolj,segittünk!Nehogy aztán késöbb bánkodj!
Sziasztok srácok!Elnézést hogy így ismeretlenül, de ismeri valaki ezt az XX rendszámot: UDA-058 ?
Lehet hogy megvásárolnám, csak nekem nem stimmel hogy egy ilyen jó gép ami 2002.12.havi,hogyan lehet hogy csak 15000km-t futott?
Szóval örülnék neki ha valaki tudna valamit mesélni a gépről, esetleg egykori gazdijával tudnék váltani pár szót!
A gép most kereskedésben áll, de....háát nagyon szép, csak nem szeretnék lukra futni egy visszatekert óra miatt!
Jobb később mint soha, de a nagy karácsonyi ide oda rohanásban nem jutottam gép elé.Így utólag és a második ünnepre is kellemes, békés, boldog karácsonyt kívánok minden motoros társamnak.
Üdv.:Ádám
Ennyi pénzért,csak idösebbet tud venni!Sajnos,vagy nem sajnos,de siker szériárol beszélünk.Azt nem állittom hogy nincs hibája,mert nem lenne igaz,de hibátlan vasat(ami minden szempontbol jo),még nem gyártottak.
Hibái:-vezérmülánc feszittö(régi) nem jo(Ha kicseréled már az ujjat "erösitettet" kapod avval nem lessz
hiba).
-alacsony sebességnél(80-100km alatt) melegszik,(alulvan hütve)felmegy a höfok 120-125 fokig!De
nem kell aggodni ez telljesen normális!
-nem árt ha legalább 170-cm magas pilota vezeti,mert hosszu a tank,és kisebb emberek alapbol ha
salnak rajta.(ezért szeretjük mi "magas 185-cm felettiek az XX-et)
Elönyei:Hu az nagyon sok van,ugyhogy nem magyarázok csak sorolok!Hosszu szerviz intervallum(olajcsere 12.000km,gyetya csere 50.000km,ha iridium gyertyát használsz,stb),hosszu életartam(már szedtek szét XX-et 217.000-km után,ésaz alkatrészek 70%,még kopási határon belül volt!Hihetetlenül jo fékek,amik hihetetlenül jol adagolhatoak.Nagyon erös,strapabiro blokk.Nagyon jo fogyasztás,bár erröl nem szivesen nyilatkozok,mert sok mulik a vezetön.De nekem már sikerült turán 140-170-km közötti utazonál 4.8-literes fogyasztást kicsalnom belöle.Ezálltal jo a hatotávolsága(tank 24 literes),ezen a turán majd 500-km-et mentem egy tankal.Én szinte mindig kétszemélyel turázok,és nagyon kényelmes,nem veszi észre a sulyt,dobozokat,utast,semmit.Csak teszi a dolgát,nem akárhogy.
És irom ezeket a sorokat 20-évi motorostapasztalattal,és Yamaha pártiként!Amugy már az összes modern japán rizskályha márkát birtokoltam,de a Honda voszi a pálmát(föleg az xx).Nagyon sokoldalu,megbizhato vas.Én véletlenül vettem,az volt a lényeg királykék legyen!Ezt megláttam a boltba,oszt megvettem.
Ja még valami,ha lehet 2002-utánit vegyetek,mert ott volt nagyobb modell válltás.Injektor, digitmüszerfal,olajhüttö vizhüttö elé került,stb.Bár ennyi pénzért,nem fogtok kapni 2002-utánit.Vagyha mégis,ott sántit valami!
De mint mindenkinek,neked is felajánlom,válaszátok ki,és elmegyünk megvallatni!
Több szem,többet lát!Ráadásul.lehet hogy ismerjük a vasat,és életutját! www.kep.tar.hu/milkamu itt megnézheted mit tud egy XX
Remélem elég részletes voltam,ha valami nem világos irj.
Üdv Milka
sztem gyönyörű már ha számít valamit tudnátok nekem segíteni ? arról lenne szó hogy faterom is XXeket keres 1milla - 1.3milla a max ennyiért kb milyenre lehet számítani? nézegetéskor mire kell jobban odafigyelni gyári hibák vagy valami..
Az hogy "mindenki más" mit szol,azzal ne törödj!A lényeg, hogy neked tetszen!Énnekem a királykék jön be,de bizton állithatom,valakinek az nem tetszik!Ughyhogy tojd le a többiek véleményét!Meg legalább lesz kin ércelödni egy ideig!
Nem vagyok valami számtekzseni. De ha lemented, úgy fel tod nagyítani. Bár nem lesz valami éles.
Csak a színe a kérdés. Nekem bejön, de mindenki más hülyének néz! Hupsz. És ez nem az első eset!
Sziasztok Skacok.
Közt, meg véleményt, meg kutatok! És mivel, hogy adok a véleményetekre, hát megkérdezem.
Nektek, hogy tetszik ez a vas? Tom, Milka, hogy nem kék........de mégis!
Szia kengyelfuto!
Ha aktuális, élnék is vele!Addig is mindenkinek boldog, balesetmentes új esztendőt kívánok!
Remélem jövőre sokan jöttök mifelénk, (www.bembomotor.hu) hogy egy kicsit én is viszonozhassak a baráti hangulatból!
Ha valaki benéz, vagy betelefonál hozzánk, mindenképpen említse meg hogy ebből a topicból van!Igyekszem majd valami kicsiny de mégis jelzésértékű kedvezményt kihozni az árakból!
Mégegyszer köszönöm a felajánlott segítséget!
És még sorolhatnám a jeleket,amiböl kilehet szürni,valos-e a kilométer.Vagy legalábbis sejteni lehet!
De mondom,ha nemvagy biztos,szoolj,segittünk!Nehogy aztán késöbb bánkodj!
Lehet hogy megvásárolnám, csak nekem nem stimmel hogy egy ilyen jó gép ami 2002.12.havi,hogyan lehet hogy csak 15000km-t futott?
Szóval örülnék neki ha valaki tudna valamit mesélni a gépről, esetleg egykori gazdijával tudnék váltani pár szót!
A gép most kereskedésben áll, de....háát nagyon szép, csak nem szeretnék lukra futni egy visszatekert óra miatt!
Üdv.:Ádám
XX papiros vazat keresek.
Udv,mindenkinek
Egyébként minden szerdán megyek békéscsabára(holnap is).Ezt csak azért irom,mert megnéztem az adatlapod,és látom ott laksz!
Telszámom 06-30-9446636
Ennyi pénzért,csak idösebbet tud venni!Sajnos,vagy nem sajnos,de siker szériárol beszélünk.Azt nem állittom hogy nincs hibája,mert nem lenne igaz,de hibátlan vasat(ami minden szempontbol jo),még nem gyártottak.
Hibái:-vezérmülánc feszittö(régi) nem jo(Ha kicseréled már az ujjat "erösitettet" kapod avval nem lessz
hiba).
-alacsony sebességnél(80-100km alatt) melegszik,(alulvan hütve)felmegy a höfok 120-125 fokig!De
nem kell aggodni ez telljesen normális!
-nem árt ha legalább 170-cm magas pilota vezeti,mert hosszu a tank,és kisebb emberek alapbol ha
salnak rajta.(ezért szeretjük mi "magas 185-cm felettiek az XX-et)
Elönyei:Hu az nagyon sok van,ugyhogy nem magyarázok csak sorolok!Hosszu szerviz intervallum(olajcsere 12.000km,gyetya csere 50.000km,ha iridium gyertyát használsz,stb),hosszu életartam(már szedtek szét XX-et 217.000-km után,ésaz alkatrészek 70%,még kopási határon belül volt!Hihetetlenül jo fékek,amik hihetetlenül jol adagolhatoak.Nagyon erös,strapabiro blokk.Nagyon jo fogyasztás,bár erröl nem szivesen nyilatkozok,mert sok mulik a vezetön.De nekem már sikerült turán 140-170-km közötti utazonál 4.8-literes fogyasztást kicsalnom belöle.Ezálltal jo a hatotávolsága(tank 24 literes),ezen a turán majd 500-km-et mentem egy tankal.Én szinte mindig kétszemélyel turázok,és nagyon kényelmes,nem veszi észre a sulyt,dobozokat,utast,semmit.Csak teszi a dolgát,nem akárhogy.
És irom ezeket a sorokat 20-évi motorostapasztalattal,és Yamaha pártiként!Amugy már az összes modern japán rizskályha márkát birtokoltam,de a Honda voszi a pálmát(föleg az xx).Nagyon sokoldalu,megbizhato vas.Én véletlenül vettem,az volt a lényeg királykék legyen!Ezt megláttam a boltba,oszt megvettem.
Ja még valami,ha lehet 2002-utánit vegyetek,mert ott volt nagyobb modell válltás.Injektor, digitmüszerfal,olajhüttö vizhüttö elé került,stb.Bár ennyi pénzért,nem fogtok kapni 2002-utánit.Vagyha mégis,ott sántit valami!
De mint mindenkinek,neked is felajánlom,válaszátok ki,és elmegyünk megvallatni!
Több szem,többet lát!Ráadásul.lehet hogy ismerjük a vasat,és életutját!
www.kep.tar.hu/milkamu itt megnézheted mit tud egy XX
Remélem elég részletes voltam,ha valami nem világos irj.
Üdv Milka
Csak a színe a kérdés. Nekem bejön, de mindenki más hülyének néz!
De igy nemtudom,mit kéne nézni!
Te kapolok lista lessz!És vigyázz mit te mondasz pici száddal,mert ez egy XX-es forum!Igenis tessék illedelmesen,szépen beszélni a masinárol!
Ne tudd meg, mennyi időmbe került még ez is!
Amúgy nem az a baj azzal a képpel, hogy kicsi hanem, hogy egy dög nehéz xx van rajta!
Közt, meg véleményt, meg kutatok! És mivel, hogy adok a véleményetekre, hát megkérdezem.
Nektek, hogy tetszik ez a vas? Tom, Milka, hogy nem kék........de mégis!