amugy volt velük 2 kiskölöly azoknak tetszett a dolog
mikor inditottam a motort egy öreg mamikát hallotam ahogy mondta a két kissrácnak, hogy nézzétek mindjárt megy el a bácsi a nagy motorral
bácsi ...
Elképzelem, hogy a kis járókerettel rohannak az öregpapik meg öregmamik! A távolság az nagyon nem számít, nyáron majd ráérek elmászkálni 1-2 helyre, főleg ilyen fogyasztás mellett!
. Amugy keszthelyi kastélyt jobban szeretem, kapunál ki volt rakva a tábla, kutyát, biciklit, fagyit ilyeneket bevinni tilos
motor nem volt kinnt ugyhogy begurultam
kicsit se nézett az öreg túristacsoport amikor megfordultam az udavaron és szolidan 40-el gurultam feléjük a kastélyudvaron
még időbe vették a lapot és nyitottak egy folyót nekem , hogy elmehessek közöttük
amugy a kapu előtt behajtani tilos tábla van, épp, hogy elnyomtam pár képet kijött egy öreg és mondta, hogy szerinte jobb ha gyorsan lépek, mert a helyi zsaruk nem szeretik az efféle kapu elé állásokat
. Ki se mondta megállt egy rendőrautó , na mondom kurva jó... de látták hogy szélsebesen kapom föl a kesztyűket , meg hideg volt nemtom, de szerencsére csunyán néztek majd tovább mentek , necces volt
Megkérdezhetem, hogy hol készült az a kép?
melyikre gondolsz?
van helyettük 15 motor utáló köcsög, kivéve padtársamat ő jó fej, kacsintgat a motorok felé
Gondoltam sport dobot veszek de a gyári is jó.
Ha van msn-ed akkor felvehetsz.buzsikdavid kukacs citromail.hu
Köszi