Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nektek még csak most van?
hazahoztam
Tényleg süt a nap De autózáshoz mind1 hogy süt vagy nem, motor nincs, de hála az égnek, mert ma szalagavatóra meg afterpartyra megyek, és így azért kicsit kellemesebb...
Süt a nap!Csak beteg vagyok...
Ne veszekedjetek már van egy csomó értelmes téma, mondjuk a csapatás :) Bár ilyan időben nekem csak az autó az ami szóbajöhet... de hát annak is van kereke, és van benne robbanómotor is
nadeilyet....
Ne hisztizzél már, mikor te szó nélkül feltetted a seggem se hisztiztem, fogd fel viccesen!
annyira csira vagy bazdmeg
majd ha eléred a 150cm-t meg lesz normális motorod akkor legyél kemény
Azzal ne törődj...vannak...
de he. honnan vannak ezek?
Ez csak 6 kép a 22ből, meg a 4 videóból Bence!
Ezt vegyem harcnak?
nyomorék felteszel itt ballagási meg kiskori képeket
bezzeg mikor az út szélén kurválkodsz
Most nem viszek igazolást, megyek iskolába is....megjött már az eszem, fejlődünk mostmár, nem szabad lógni, még betegen se!
Vagy csak mifelénk veszik komolyan a dolgokat? Nem tudom, engem azért először lesokkolt hogy fizetni kell a házikésésekért is...
fősulin nem leszel majd annyit beteg hidd el, mert hiába viszel igazolást leszarja mindenki hogy miért nem voltál bent... ha nem voltál hát nem voltál, hiányzás... Zhnál esetleg nem kell pótdíjat fizetned ha sikerül valakinek bemutatnod a halotti bizonyítványodat
Mit vársz ettől? Ne röhögjétek ki nagyon......
Itt is szakadt az eső egész nap, igazából már egy ideje szakad...
De pont azt mondom hogy eshetne helyette a hó... Errefelé előfordul azért így télen Az én verdámban ugyan nincs olaj, de azért a szutyukival is lehet csúszkálni...
Hát nálunk "alföldön" olyan jó idő volt, hogy ma is bele tudtam tenni 50km-t a CBR-be! Ja és én is beteg vagyok!
ha annyira unod magad told már fel a képed MSNre
Beteg vagyok és itthon egész nap
Tudom csak kötözködtem Unatkozok....
gyorsulásról volt szó.
Igaz ez sok mindent nem jelent...Tesvéremnek renault megane coupe van 2.0 24 szelepes (még a cosworth motoros) és 250 nél leforog.
Nem!A 2.0 v6 vége = 207,4.A 2.5 v6 vége=209!