150-ért van eddig mindegyik amit találtam...
Mennyit szánnál blokkra?
Igen, már akkor is fontolgattuk a dolgot, mikor megakadt a 170es blokk az első cbr-emben. Most ugye jött Skóciából a másik annak a blokkja került át a cbr-be így van egy komplett vázam, idomokat is egy kis müanyag heggesztés után rendbe lehet hozni. Aki ismer tudja, hogy minden hülyeségbe belevágok.
Heggesztős ismerős van több is, lesz szenvedés a blokk berakással az tuti. Most keresünk blokkot, vízhűtéses lenne a tuti, de levegős is jó legyen minimum 400-as 1 hengeres és baloldalt legyen a hajtás. Ennyi. Tessék kinevetni, deha sikerül a legnagyobb szopató motor lesz belőle...
Képzelhetitek ha a 170 es cibber (kb. 25le) úgy vitte a kis vasat hogy 125 2t-ket megszégyenítettem akkor mit tehet a kis vázzal (még megnem csavarja) egy ~50le blokk.
Nem véletlen írtam oda h pesti, mert kölcsön szeretném kérni valamelyik rendes CBR társtól a (fekete honda emblémás matricás ) oldal idomját azért hogy le tudjam arról másoltatni, az enyémre is a matricázást. Van 5 CBR -es ismerős de mindenkinek más színbe van mint amilyen kellene :S
Gyárit nem szeretnék venni mert az 13.000 ft :S
Remélem valaki tud rajtam segíteni, cserébe szerzek neki szórakoztató elektronikai termékeket nagyon jó áron.
Előre is köszi