. Tegnap lementem Tápiószecsőre egy csajhoz és vissza uton ugy este negyed12kor Sülysápon hosszú balra kanyarban jött szembe velem egy furgon aminek a vezetője szerintem elalut vagy elbambult, de a lényeg, hogy félig átjött a sávomba én meg bevoltam dölve a kanyarban és nem birtam háritani az ütközést, mert hírtelen jött átt egyik pillanatbol a mássikba és (hát ez most viccesen hangzik) lefejeltem a vezető ülésnél lévő tükröt. A bukom szét is tört. A bal oldali tükröm peddig teljesen szét tört és a vállam is kapot a furgon elejétöl ugyanis nem tudom felemelni a karomat, de szerencsére nem tört el a válam. Hála a motoros ruhában lévő betétnek!
, de volt egy rendes autos akki odda jött és megkérdezte, hogy mi történt és hogy hol lakom meg hogy tudd-e segíteni vagy haza tudok-e menni egyedül
. Én meg mondtam, hogy haza tudok. Mirre haza értem Taksonyba a szemem teljesen tele ment poral, homokal amit csak ellehet képzelni.
)
Én kaptam a nagyob addagot a furgonostol nem a motor.
Hát csak a válamat kapta el meg a fejemet szerencsére.
Rendőrt éjfél elött? Azt se tudtam, hogy hol vagyok, meghogy mi történt.
Örültem, hogy nem vitte le a fejemet a tükre.
Remélem szará tört nekki is a tükre meg az első lámpálya és a festés is kapott rendesen!