mert kissebb,egy csomó robógónál is!!(főleg tükör nélkül) ahogy láthatátok is a képeken
és hát megyek én evvel mindenfelé ezt már többen tuggyák is
!! és nekem nincsen vele semmi problemám!!
Én nem akkarlak lebeszélni semmiröl
ha te Olasz motort vagy mást akkarsz akkor vegyél azt csak nézd meg, hogy jó állapotban legyen, fiatal és persze, hogy az elöző gazdája mennyire vigyázot rá, mert hiábba gyors meg jol huz ha hétvégenként szervízbe kell vinned, h mindig rendbe rakják mert szará van pörgetve meg szét van nyuzva!
De persze azt is gondold átt, hogy hol fogod használni gyakrabban, mert én gyakran megyek be a motoral pestre és ott bizony szükséges a kevés fogyasztás meg hát szinte bárhol elférek a CBR-el! És ne feled, hogy mennyire vagy ügyes motoron itt a tapasztalataidra gondoltam mert én se azt fogom csinálni ha meg lesz az A jogsi akkor rögtön rá egy 600RR-re hannem még egy gyengébbre valszeg 400RR, mert azért nem mindegy, h 15paci után egy 117 lóvasra vagy egy 50 lóvasra ülsz rá meg persze, h megtudod-e tartani a motort, mert azért meg kell tanulni kezzelni a több pacit is csak nehogy hirtelen sokkat hajtsál magad alá vagy elbizd magad "ááá nekkem nem okoz gondot a hirtelen több pacira történő átt ülés" aztán borulás a legrosszabb esetben peddig koporsó legyen a vége! Fő a fokozatoság!
, csak jobban melegszik tőle, de nem fog jobban menni nem erre találták ki, jó minőségű 95 kell bele.
annyit tudok hogy powernál az enyém 1 ben felhúzza az elejéz holtpontig (2 személlyel) 2ben emeli nemtom meddig, 3ban meg már csak könnyül, de tuti, hogy még 5ben is kapaszkodósat tol (én is meglepődtem mint faltörő kos a fotocellás ajtó előtt
) figyu, holnap veszek bele gyertyát, meg 100as benzint mert a helyi az szar és holnapután megmondom, hogy milyen
, mert hogy a polini nem pörgős az biztos, malossi az lehet akármi, mindkettő is egyben, nem tudom
Jah és én nem venném biztosra, hogy 6.ban alig tol, ugyanis ez nem pollini
a MALO nyomatékra épít hengert a Polini pörgésre...
és nem vesz vissza sokat a gyorsulásából hogy ilyen az áttétel?
Mi is a száma a 14-es fogaskeréknek?
Elöre is köszönöm!