a beszurt link tecccik
csinálhatok videót is ha akarjátok.. bár furcsa hogy több ember is ugyan azt a valótlant állítja.
Egyszer tettem említést a CBR klub fórumban valami Ducatikról, hogy lövésem sincs a témával kapcsolatban, dumáljunk inkább a Ciberékről, húhhúúúú... kaptam a hideg zuhanyt rendesen, hogy attól hogy CBR fórum, még arról beszélnek amiről akarnak, ha nem tetszik... stb! Na, azóta megnézem kivel LEHET beszélgetni, kivel nem! LaciCRM pl szerintem kifejezetten a legnormálisabbak közül való. Az első beszélgetésektől kezdve mintha régi barátok lennénk
, pedig még vele sem találkoztam személyesen. Velük megyek túrázni Regécre Május közepén, kíváncsi leszek élőben is ilyen kedvesek-e, mert akkor fordulok a sarkamon.
, amik pontosan a komoly szennyeződések (fékpor, olaj, láncspray fröcsögések, stb) kíméletes, de hatékony feloldására szolgálnak. Ezt levereted öblítés funkcióval és mehet egy jó minőségű samponos mosás. Szárazra törlés és utána egy kemény vax. Ez egy komplex mosás-ápolás.
Én (a kemény vax kivételével) így csinálom, meg is jegyzik az állapotát mindig.
A féknyeregben a dugók visszamennek ugyanannyira amennyire te fékezéskor ki nyomod. Szereltem már nem egy féknyerget, épp a minap szedtem darabokra egy CBR hátsó nyergét, és alapos tisztítás után még betét nélkül amikor próbáltam szépen mozgott oda-VISSZA a dugattyú. a FÉKBETÉTNEK el kell távolodnia a tárcsától, fékezés után. amit te mondtál hülyeség !
bocsi !
a fékbetét mindíg hozzá ér a tárcsához ? ? ? ? ?
http://video.boon.hu/borsod/fa...