legalább most olyan színű lesz mit mindig is szerettél volna!
(De legalább gyönyörű lesz. Piros-fekete!)
A festéssel azonban megvárom a szezon végét.
Jut eszembe... mikor megláttak először, hogy a jobb lábamon nincs csizma, elég furán pislogtak felém. Szerintem a "szegény csóró csávó akinek csak egy csizmára telik" és a "biztosan elhagyta" közt vaciláltak, mert nem lehetett látni semmit a bőrruci és a zokni alatt, csak egy szandit a jobb lábamon.
Némely kolléga arcán a teljes értetlenség
tükröződött az 1szandi+1csizma párosítás láttán.
, csak egyszer (délután 3 körül) volt egy kis zuhé, de aztán gyorsan fel is száradt.
, az első körben azt hittem leszállok a vasról és hazatolom!
Volt valami oktató srác is (Kökény XYZ...valaki, volt versenyző) tök jó fej volt és segített nekem átlépni a baleset utáni parámat. A tanácsai után kezdtem el élvezni igazán a motorozást a pályán, addig elég izzadtságszagú volt az egész számomra. Ha egy negatívumot kellene mondanom, akkor az a pálya métere sajnos. A nap végére szinte beleszédültem a sok kanyargásba.
Ha lesz pénzem rá, vagy olcsón alkatrész akkor rendesen meg lesz csinálva és persze festve.. majd még megálmodom milyen dizájnt szeretnék...
Most csinálja másodszor. Először azt hittem véletlen, de most már hibára gyanakszom. Miután helyrejött indulás után semmi gond vele. Ma is simán indult, jól megy. Ha leállítom és csak jövő héten indítom be akkor fog elő jönni a probléma.
Szűrőben lehet h igazad van, mert mikor megvettem a motort és légszűrőt cseréltem utána volt hasonló jelenségem. Tank visszarakás után elindult, járt egy ideig, majd szépen leesett a fordulat és leállt, nagy nehezen csak tolásra indult el.
Próbálkozom a szűrővel, köszi