Kehes lett a 600F-em. Olyat csinál, hogy kb 50-60 km/h-nál rángat a motor, mintha kihagyna a gyújtás, vagy akadozna a befecskendezés. Magasabb sebességnél meg fordulaton nem érzem ezt vagy csak halványan. Alapjárat okés, gázadásra jól reagál. Jöttem haza, és egyszer csak FI piros lámpa kigyulladt, motor leállt menet közben. Út szélén megálltam egy szívrohammal, kirúgtam üresbe, gyújtás többszöri elvételre majd visszaadásra kialudt az FI lámpa, be tudtam indítani a motort, utána mintha rendben lett volna, de olykor megint csinálta ezt a rángatást, majd az utcánk sarkán megint piros lámpa, motorleállás, de ekkor menet közben önindítóval beröffentettem, hazaértem. Megnéztem szerviz manuált, abban azt írja, hogy a hibakód számával megegyező számú felvillanást produkálja FI lámpa, ha hibakód kerül a tárolóba. Nekem nem villog most, de kétszer kigyulladt meg elaludt menet közben amikor leállt a motor. Ilyen rángató meg alkalomadtán leálló motorral nem merek közlekedni, nehogy esetleg baleset vagy motorkárosodás legyen belőle.
, és egy túsásabb vfr800-ra, szintén fehérben.. azért majd írok még ide is ha ezeket mind megveszem, mert a 600f-et nem adom el soha
Mellesleg amikor egy kawás kiscsákó pár napja ITT érdeklődött, hogy mi lehet a baja a motorjának, annak miért nem szóltál be, hogy mit keres itt?!
Én CBR600F-es vagyok, az is voltam az is maradok (hiszen ismerhetsz)
Arra gondoltam, hogy első sorban Nekik/Nektek ajánlok egy jónak tűnő üzletet ezzel a kawával, nincs benne semmi hátsó szándék.
Ha tetszik elolvasod, ha nem tetszik ránézel!