), ami most éppen bütykölés alatt áll, ezért 2 napja az ezressel járok munkába. Városban azon kívül hogy sokkal pontosabb a féke és a futóműve az ezresnek (ami ilyen szinten pusztán megszokás kérdése) egyértelműen jobb a 600-assal járni. Az ezresen rendszeresen azon kapom magam, hogy túl alacsonyra engedem a fordulatot, ahol nem szeret dolgozni, különben túl erős. A 600F-en ilyen gond nincs. Egyrészt alapjáratról működik (annyi erővel, amennyivel, de simán jár), másrészt pl. a 3-asa univerzális fokozat. 20-200 közt bármi. Szóval kevésbé parás a 600-ason. Lehet egy kicsit hibázni, ha az embernek még darabos a csuklója kora tavasszal. Az ezres kétszer majdnem átdobott 20-30 közti tempónál
Pl. most 7végén is elvileg megyünk vmerre haverommal. Még semmi se biztos, de én szívesen mennék a Balatonhoz (persze a cseszneki szerpentinen), esetleg a Velencei tóhoz mert ott még nem voltam.
Bevallom férfiasan, én ezressel még nem mentem,de igazából már nem is nagyon vágyom rá. ( A hétötvenesre még igen, de az meg csak Gixerből van
Még azért is jó az infó, hogy a friss belépők választ kapjanak a "vegyek-e 125-ös robogó után Hayabusát?" és hasonló kérdéseikre...