Megvásároltam Honda CBR 600 F4-es 2000-es évjáratú mocimat Tricolor színben. Az első benyomásaim nagyon jók a motorral kapcsolatban. Most intézem a névre írást és leszervizelem aztán indul számomra az igazi szezon.
A motort lábán hoztam haza kb 90 km távolsárgról. Egyszer álltam meg a legelején tankolni utána megállás nélkül jöttem. Elképesztően kényelemes :) A motorról majd dobok fel képeket a héten valamikor mindenképp:) Kaptam vele 1 yoshi kipufogót meg a gyárit is. 53 000 km van benne.
a SIEMENSHID ugyanolyan kínai gagyi, mint a másik három, semmi köze nincsen a a minőséghez vagy a siemenshez, egyszerűen lelopják a nevet és ráírják (a dobozon meg sem említik.. úgy képzeld el, hogy például SIEMENS elektronikájú autókhoz ajánlják, ezért ráírják hogy SIEMENSHID, de kurvára semmi se jelent). pontosan ezt lovagolják meg a dumával, hogy 3 év garancia (zárójelben, hogy a kábelre meg az elektronikára, ami egy trafó, sosem fog elromlani)
viszont a véleményem: 5K-ért be is szerelik és garancia is van rá, tehát 25k alatt megúszod szereléssel együtt, ami szerintem korrekt, adnak róla számlát és ha valami nem jó vissza tudod vinni.
ezt az ebayes cumóval nem tudod megcsinálni, és szerintem ugyanúgy félrevezető hogy hondákhoz ajánlják, ugyanezt meg fogod találni például kawasakihoz ugyanazzal a cikkszámmal... VISZONT ha tényleg modellspecifikus az ebayes cumó, akkor érdemes inkább onnan venni és elfelezni valakivel a szettet (a refibe halál felesleges), mert feleannyiba kerül mint az itthoni gagyi-siemens...