, de szerintem akkor sem lesz nagy gond.
vagy pammm pammmm pammmmmmm
Vettem füldugóból 4 félét. Gyógyszertárit, 3M-es, munkavédelmit, Alpine MotoSafe.
. De ugye ebben kétféle létezik. Belső és külső. Én nem azért vettem a sisakom, hogy ráhúzzak egy szatyrot...
ezért maradt a belső. Nem sok cég gyárt ilyet és még kevesebb árulja. De van ITT. Felszerelése egy kicsit macerás és időigényes, mert óvatosan kell, de ha meg van minden addig problémádat megoldja (persze nem add több fizetést) a sisakon belül. Nekem annyira huzatos volt a sisakom, hogy minden motorozás után zúgott a fülem órákig és üvöltve beszéltem, illetve folyamatosan könnyezett a szemem. Na ez mind elmúlt ettől és teljesen csendes, hallom a motorom csodálatos hangját, a külső eseményeket.
(bocsi) ennyi a tapasztalatom.
Vettem a segédvázhoz jó vastag falú vasat, nem spóroltam, úgyhogy az is besegít egy kicsit a motorom egykerekezési hajlamába, hogy minimum 3szor nehezebb a segédváz mint a gyári.
A doboz talán 30e körül volt platnival együtt, a konzol 10e.
A suzuki gs500-amon ilyen dobozt használok.
http://auto-motor.vatera.hu/al...
Ugyan kínai, de 2 bukó belefér és van egy srác, aki 11.500,- pénzért hozza, de láttam már tízért is a vaterán újonnan. Az elég baráti ár. Most veszem a 3.-at, mert már 2x felborították teremgarázsban és mind a 2x eltört a platni.