a gomba épen maradása miatt érdekel hanem hogy ne kopjon el 2 m után ha csúszik mert utána az idom marad. Nehéz dolog. A másik gondolatom hogy a felszerelő szett az egy hengeres rúd, menetes végekkel. Idom megfúrva és kivül rá a gomba.Na ha tényleg beakad a gomba és nem szakad le a fejrész, a felszerelő is elmegy akkor az viszi ugye a vázat is. De ha csak nem 100mm átérőjú nyilás van az idomon azt is viszi magával. akkor minden megy váz is idom is. De lehet kár igy szörszálat hasogatni.
Inkább vigyázni kell oszt kísz.
ez viszont nekünk csúnyán nézne ki,nem?
mindegy,hea eldőlt mi lesz,azért küldj egy képet
.Ezt én is osztom amúgy csak nem kopik túl gyorsan? illetve ténleg fosó ha beakad akkor rántja avázat ha kemény. Ezért kérdeztem TomyBoyt hogy mi a gari hogy tudja mikor kell törni és ne is kopjon csontig
. Az oldaltámasszal nem vágom mi a gond? Ezt kifejthetnéd. Másik ,hogy titi törik az idom ha gomba van? Mert ha csak a festés ugrik az 8000 ft és ujra fúják + a matrica 15000
.
, de mindenki másképpen viseli a hideget, pl. voltam Kunmadáron - és majd megfagytam az (igen jó) bőrruhámban és motoros aláöltözős ruha is volt a bőrruha alatt - hazaúton, kb. 19h00 körül felvettem a bőrruhára az esőruha felső részét...
Szóval azért hidegben nem az igazi a bőrruha - mondják a tőlem sokkal okosabbak...
(Tőccsd már ki az adatlapod!) :)