NKH állásfoglalás szerint: „A világító- és a fényjelző berendezésekben csak a berendezés típusára előírt műszaki jellemzőkkel rendelkező izzólámpát szabad használni. (…) A járművek jóváhagyásra kötelezett aszimmetrikus tompított fényszóróiban és távolsági fényszóróiban csak jóváhagyási jellel ellátott izzólámpát szabad alkalmazni.”
Xenon
beépítéséről majd használatáról a motorba.
)
Mellesleg meg Hondas is,meg Jonathan Rea-s is
Visszatérve, ha az ember csak letörtséget érez valaminek a hiányában, akkor az minden pénzt megér, hogy pótolja....
Jó éjt mindenkinek
de mar csak egy komplett motorblokk lett belole
Ahoz kepest,hogy neztem nemetorszagban,v angliaban 400 euro alatt nem nagyon kaptam komplett blokkot...s ezt meg legalabb ugy vettem meg,hogy elotte beinditottuk,igaz, a motor osszevolt torve,a blokkot is en kellet kiszereljem. A regi blokk utan maradt 3 hengerem,es nagyon fur a gondolat,hogy alakitsam at a blokkot egy Triumph motorhoz megfeleloen
Van egy par csere alkatreszem: 14 szelep,3 dugattyu,onindito,szelepfedel,kuplungszett,komplett valto,onindito,vizpompa stb... sosem lehet tudni,mikor lesz meg szuksegem rajuk,az en draga matuzsalem motromnal
Par nap es jonnek az uj kepek majd[uj ruhaba oltoztettem
]
Meg nem csereltettem ki a motorszamot a torzskonyvben.. tokkal vonoval (utikoltseg,blokk ara) forintban 80000 lenne. Szerinted igen sokba kerult?
Szakember szerelte be. Azaz Én
Je nekem slim ( vékony ) trafós, De cbr-en sokkal több hely van eldugni mint a Z-n.
De ahogy látod a képen nekem pont elfért a fejidomban.
Egyébként nem nehéz beszerelni. Gyári csatit dugod a trafóba abból 2 vezeték jön ki amit meg az égőcsatijaiba kell dugni.
Persze a garancia feltétele ha szakszerviz szereli be.