Óra:
a felső gomb vált az A és B km számláló között
az alsó gomb hosszú nyomása törli az aktuális km számlálót
a két gomb egyidejű nyomásával tudod állítani az órát
Víz:
melegben normális, hiszen ha állsz, nem hűti semmi a motort, amíg a ventilátor be nem kapcsol (kb 106-107 foknál)
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy kell beállíani az órát a CBR 600 F4i-s mocimon, most vettem.
Más..
Az normális jelenség, hogy megállok vele (de jár a motor) és pár perc alatt 100 C-fok körül jár a vízhő?
Nem semmi az öreg, régen láttam róla egy videót és már akkor megfogadta hogy megveszi a következő ducatit is, beszarás, régen azt hiszem jobban megbecsülték a szerelőket anyagilag is.
Köszi ez nekem is jól jött épp első fékbetét csere/vásárlás előtt állok. Azt olvastam hogy F4i-ben gyárilag sinteres van. Ez a sima F4-re is igaz? Mert akkor 1 értelmű hogy sintereset veszek.
a felső gomb vált az A és B km számláló között
az alsó gomb hosszú nyomása törli az aktuális km számlálót
a két gomb egyidejű nyomásával tudod állítani az órát
Víz:
melegben normális, hiszen ha állsz, nem hűti semmi a motort, amíg a ventilátor be nem kapcsol (kb 106-107 foknál)
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy kell beállíani az órát a CBR 600 F4i-s mocimon, most vettem.
Más..
Az normális jelenség, hogy megállok vele (de jár a motor) és pár perc alatt 100 C-fok körül jár a vízhő?
Üdv!
2005 ös CBR600F hez kellene kuplung bowden!Milyen árba van?
Összefuthatnánk valamikor már aktuális lenne
RESPEKT!
Mostajó: EBC
www.ebc.hu pl. egy fajtát ír: FA296HH enyémbe is ugyanez kell.
Olvasd utána az EBC honlapon, jókat írnak róla. Ezért vettem én is, csak még nincs bent.
Szerintem attól ne félj, hogy megeszi a tárcsát, ha gyárilag is szinter volt benne...