ez nem a gumi hibája.
Én láttam már a 2-t egymás mellett. Úgy látszik a Pilot Power 3-nál nem csak a mintával hanem a profillal is variáltak.
ha nem latnam nem hinnem el,hogy ekkora szemmel lathato kulombseg van a 2 gumi karakterszitikaja kozt...
bt016nál nem mindegy, hogy sima vagy pro. sima köztudottan szar.
Én úgy hasonlítom össze a bt-t és pow3at, hogy van egy szokásos útvonalam. ha csak gurulni akarok egyett akkor van egy 60-70km fix köröm.
ezt az utat elég jól ismerem. kocsival is megyek hetente többször rajta.
az a bizonyos körforgó közepes minőségű. ebből a körforgóból szoktam rámenni egy elkerülő útra ami jó minőségű. eddig nem volt baj a kigyorsítással. most se volt nagyor durva mert ráhúztam a gázt de fokozatosan. és amikor átdöltem jobb oldalra akkor jött a "powerslide". Nem volt túl nagy és kívülről jól nézhetett ki. de azért hanyagolnám az ilyet. aztán lehet megszokom és ezt fogom élvezni.
haverom pl fz6al road2-t használ és megszégyenítő módon le tudja dönteni.
bridgestonnál 1x szartam be. 2személlyel le balcsira. cece után a melegben olvadt a bitumen. persze kanyarban. Rádőltünk ahogy máskor és elkezdett a feleze fele mászni. nem csúszott hanem sodróttunk. másik sávban meg jöttek. simontornyánál meg is álltunk. azt hittem lapos a kerék;-)