És ebben a dologban is a papírformára sarkítják ki a dolgot és nem a lényegre.Szerintem ez is csak simán a pénzszedési folyamat része mint a kutya csippek...lassan jobban járnánk ha simán gyűjtést szerveznénk a honatyák számára és akkor nemkéne ez a sok formális cécó
És sajna igazad van Zoli,ha muszáj le szedem a dobot mert nincs egyetlen fölös forintom sem amit átadnék a rendőrségnek,csak akkor a minőségi Yoshimura dob helyett fel kell majd pattintanom valami neve nincs gagyit amin van E betű...tiszta vicc
Mindkét kerék mindkét oldalára felragasztottam 2 csíkot és 2 feliratot. Azonban amikor próbaképpen odamértem a harmadik csíkot és a harmadik feliratot kiderült, hogy 35 mm átfedés van. A csíkokat és a feliratokat pontosan 7 mm-re ragasztottam egymástól (lemértem mindegyiket). Ha a csíkokat és a feliratokat közvetlenül egymás mellé ragasztottam volna akkor is lenne 14 mm átfedés (35-3X7=14). Amikor az első feliratot feltettem az első csík mellé feltűnt, hogy a felirat jóval szélesebb, de gondoltam ennek ilyennek kell lennie. Szerintetek mennyire gáz, ha a harmadik csíkból levágom a fölösleges részt. (Aszimmetrikus lesz a csíkozás)