Háát nem tudom mit lehetne oda kitalálni, lehet majd felcsavarozok valami acéllemezt hogy odaterelje. Ott a hasidomnál gondolsz nem? hogy nincs ilyen kis felhajlás... Köszi a segítséget remélem egy acéllemezt ha odavágok, akkor zsir lesz... Szerinted? Vagy valami masszív szivacsot odaragasztani?
..abban remélem, egyetértünk, hogy alaptalan sértegetéseket nem vagyok köteles eltűrni, és nem engem minősít, ha bárki is ilyen eszközzel él (mert fegyvernek ezt nem nevezném..)
Mellesleg eszembe sem jutott megkérdőjelezni az ő szaktudásukat, mivel nem ismerem őket, te meg ezekszerint igen, ha ajánlani mered nyilvánosan.
Amugy ennyi pénzért nem kell, ennyiből veszek csomó gumit, a forditott váltót meg megnézem hogy van a Valrtermoto-n és megprobálom rekonstruálni, de ugy látom hogy akkor mindenki gyári váltoval megy
..mivel teljesen ok nélkül kötöttetek belém, mert valamit máshogy értelmeztetek, vagy nem figyelmesen olvastatok el...
..talán el is adom az RR-t, mert hát én ahhoz is kevés vagyok, hogy ilyen motorom legyen..
..így már jobb? mindenkinek könnyebb így a lelke?
Telefonon elmondom. 1/2973328 vagy 30/9639033.