...ha nem felejtem el
Nem baj az, ha Honda mániás vagy!!! Én is az vagyok. Honda szervizben dolgoztam, osz' rámragadt.
Viszont azt nem tudom hogy milyen fém alkatrészről beszéltél. Írd már le légyszi hogy pontosan mire gondoltál, mert akkor én is megnézném. És miben különbözik a másiktól amit kicseréltek. Honnan látszik hogy kicserélték?
4ever Honda fölleg a CBR.Várom a véleményeteket
Ennyit az RS-ről.
A rendőr meg abszolut nem zavar. Egyrészt azért, mert mit tud csinálni? Álljon neki osz' vegye le.
Max megbüntet. Annyi. Másrészt meg 10-ből 9-szer nem állunk meg nekik. Kurva gyorsan visszateszünk kettőt és hadd szóljon. Jellemzően nem megyünk a max megengedett alatt, ilyenkor motorral megállni egy rendőrnek butaság. Megállás szigorúan csak csinos lányoknak!!!!!!
és h vizsgáztatod le? vagy ha elkap a rendőr.... egyszer hallottam egy full nyitott dobot a kosztolányin... srác piros lámpánál fogta magát körülnézett, semmi, úgy t húzott a gixxerrel, és oyan hangja volt, főleg magas fordulatszámon, szó szerint visított... úgy elkezdett borsózni a hátam nem is tudtam mit csinálni beleüvöltöttem a levegőbe h huhúúúúúúúúúúú
majd bemegyek valahova és meghallgatok valamiyen dobot.. miyet mennyiért vettél? mondjuk 100nál többet nem szeretnék kiadni egy csőre
Véletlen volt esküszöm!
Ja, 40 fok alatt Ti se tegyétek! Minden CBR hajtóműnek az a halála ha hidegen pörgetik.
Lemértük, keréken 103,4 LE...
Számoljátok ki, mennyi főtengelyen...
Itt nem röhög ki téged senki
mert simsonod van hisz az is moci
. És mindenki volt ilyen fiatal mint te, én is, és nekem is volt simsonom
. Az a lépcsö legalsó foka, és ha lépegetsz felfelé majd észre veszed hogy sportgépre gyüjtesz mint mindenki más azt száguldasz
. Ami a mi adrenalinunkat tömi tele boldogsággal. Hisz nem így van? Amugy én Gsx-R es vok
Köszi hogy rászántad az idődet. Most már sejtem hogy miről van szó. Telitalálat!
Minden jót!