Na de a lényeg az amit Dzsordzso mond!+előtte azért járasd a mocit!
Amúgy nincs valakinek magyar?Vagy nem is adtak ki belőle?
! Olajszűrő leszed. - bele kell kapaszkodni rendesen!
Leeresztő csavar vissza, új olajszűrő a helyére /a gumírozott peremet véknyan kend be a fáradt olajjal/, új olajjal felönteni /kisablaknál legyen teli/. Beindítás után nem sokkal ellenőrizd a szintet, mert a szűrőben is lesz olaj, ezért lehet, hogy után kell önteni. Durván ennyi!
...ill. bontók!
? Illetve hallottam utángyártottról, vagy olyan valakit aki készít is. Ha valaki valamit tud kérem ne tartsa vissza és ossza meg velem
!
Nekem ~20 körül megcsinálták egy
azt a szép motort...
.Az a baj,hogy eléggé kicsi a tűrése a 929.Ha jól emléxem 0,03 a szívónál.Az nemsok.Én meg amennyit értek hozzá.....Csak megkért,hogy kérdezzek rá biztos ami biztos itt is,hogy most mi a pálya.De holnapra átnyálazza az egészet."Jó estéje lesz".Mert a könyvekben úgy van írva,hogy a gyújtás felső holtpontjánál kell mérni vagy mi.És ha ott kell ennél is akkor 4 szelep el van állítódva.Ha a másik pontot nézzük aminek elvileg egyeznie kellene ott meg 10.De azt kizártnak tartja,hogy annyi el lenne állítódva.Na de mind1.Holnap többet tudunk majd a manuálból.
Csináld lassabb tempóban 1-4-es henger irányában!Eyenként szépen sorba!Nyugisan....A vez tengely bütykein meg úgyis látod mikor kell alátolni a mérőt!
Hogy nálatok mi megy, akarom mondani a topicotokban?