Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
1997-es évjáratú 900rr-hez keresek sport dobot, ragaszkodnék a 3 csavaros felfogatáshoz amolyan plug&play módszerrel.
Sziasztok. Köszönöm az eddigi segítséget. Úgy néz ki megvan mi a kínja a gépnek. Esetleg valakinek megvannak a gyujtótrafók gyári ellenállás értékei primer és szekunder ágon? Nem találom sehol. Illetve másik kérdés hogy ezekből valaki használt e már kínait, vagy csak a gyári a jó? Köszi előre is a segítséget.
sziasztok

CBR900RR és CBR929RR lámpák eladók
Köszönöm! Ellenőrzöm ezeket!
Az enyém 13 év alatt nem produkált ilyet, tehát csak tippelnék. Üzemanyag körülre gondolok. Injektor tisztítás majd beállítás. Ha akkor sem jó, ott van még a nyomástartó és a benzin pumpa! Talán tudtam segíteni picit. Kívánom hogy jó legyen!
Akkumulátor.
Nézd meg melegen indul-e ha bikázod? Ha igen akkor akku.
Ha nem akkor....
Sziasztok! Nemrégiben vásárolt SC 50-es 954 hidegen azonnal indul, szép az alapjárat,de melegen nem indul el csak ha visszahül. Mire utalhat ez a jelenség?
Az automata szivatója működik? WAX unit-nak hívják a szervízkönyvben.
Ugye van rajta az, ha hidegen indítod megemeli az alapjáratot, és ahogy melegszik, akkor engedi vissza szép lassan. Viszont ha az nem működik rendesen, az is okozhat ilyen tünetet.
Mivel lett szinkronizalva a porlasztosor? A digitalis kimutat sok karbulalasi, tomitetlensegi hibat ( is). A falsolas egy " fektisztito spray tetsztel" konnyen detektalhato.
Sajnos itt semmi ilyen váltpztatás nem volt. Bár nem gyári a kipu de slip on szóval sok vizet nem zavar. Ezzel a jelenséggel meg küzdök amióta megvettem de először azt hittem csak gyertya. Utána lett szinkronizálva, szelephézagolva de semmi nem segített. Még annyit vettem észre hogy motorféknél 3000 fordulat környékén és alatta "belebeg" a fordulat. Szóval nem egyenletesen esik hanem hintázva. Gondolkodtam még rajta hogy lehet esetleg a szívócsonkoknál valahol fals levegőt szívna és az nem tetszik neki?
Nekem pl. használhatatlan lett mikor felraktam rá egy teljes kipufogó rendszert. 3000-ig hulla volt.
Nagyon szépen köszönöm a válaszod. Le fogom csekkolni :) exup nincs kikötve, de leellenőrzöm azt is hogy megfelelően működik e
Szia,
929-nél több kilazult gyertyapipával találkoztam már, az a része kopott ki, ami rámegy a gyertya csúcsán lévő menetre. Az üzemanyagnyomás szabályzó membránt is érdemes ellenőrizni rendesen, meg persze a nyomást és szállított mennyiséget. Jah, és az exup kikötés után(vagy rosszul felszerelve) alacsony fordulatszámon nagyon rossz a motor ereje…
Sziasztok. Tapasztaltabb motoros kollégáktól kérdezném, hogy CBR 929 nél tapasztalt e valaki olyat hogy alapjárat és alapjárat közelében (max 2500rpm) melegen a motor gyenge, ingadozik az alapjárat, kimarad néha a gyujtás, felette semmi baja. Gyertyák újak, szelephézag állítás megvolt, szinkron megvolt, új olaj és szűrők, kipucolva minden. Valakinek valami ötlet merre érdemes keresgélni a hiba forrását?
Szia.
Ha érdekel 929 e.lámpa,van.
70-3179083.
üdv,Pali
Szia.
Van,ha érdekel 70-3179083.
üdv,Pali
az adatlapomon talalsz email-cimet, oda tudsz irni
probaltam uzenetet kuldeni, de nem engedi...
Szia! A 929es lámpa még megvan? Egy elérhetöséget kérhetek?
Sziasztok!
SC33 919 hez keresek komplett elejét villahidaktól lefele 🙂 normális áron.
Furcsa nekem is, főleg mert a Suzukiknál csak 3 Bar.
Köszönöm szépen a segítséget Oszi és Tomi! 👌✌️
Remélem beválik. 😉
Akkor jó. Így már biztos hogy ugyanaz. 👍️