Ez igy van, de ha van rá modod probálj ki egy CR500at, na ott a szar is ki fog belöled hullani
Engem meg fehérvártól tolt le egy S8as a Balatonig alig tudtam elmenni neki a gixer1100-el, a végén ugy ráztam le hogy elhuztam neki Kb 300-310-el, és megláttam 2 kamiont a külsőbe , és a leállosávban mentem mellete amig elhuzott a faszfej, basszus azért gondoljatok bele a 2 betonfejü köcsög ugy rámjött 270-nél hogy kb másfél méterre volt a seggemtöl a verda. vannak idióta emberek, ja a rendszáma FRADI-01,
de nem is tartott sokáig mert még kielőztem 2-3 autót és neki az már nem ment úgyhogy beragadt így vissza is tudtam rövid időn belül állni a saját tempómba.... (jah és nyíl egyenes szakasz volt, ha vmi kanyargós lett volna akkor ilyenbe se megyek bele)
főleg egy 2002 előttivel
. Egy dobra szükségem lesz, mert a város az halál, senki nem hall nem lát.
Üdv, azért ha mondjuk egy lotus Omegát elözöl meg készülj fel arra hogy vissza fog előzni, és akármit csinálsz neki 4 kerék tapad az utra és abbol a vékonyabbik 6 col széles
Ja és nem gond neki a 300as tempó
ma délelőtt jöttem haza, ment előttem egy mazda6 elmentem mellette olyan 110-120 körül, de csak lazába, semmi gyorsulás meg ilyenek, nézek a visszapillantóba látom már készül is hogy vissza előzzön
óvatosan elkezdtem gyorsítani, de láttam hogy ő is, gondolom már csak azért is, jött is utánam olyan 180-ig, de ott már meguntam és otthagytam..... nem is értem hogy mit akart vagy mit gondolt...
de van aki ezt nem így gondolja
mizu veletek? voltam a balcsin,most étünk haza barátnőmmel nemrég.. 500km volt oda visza, király volt nagyon,a cbr is jól vizsgázott