Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok !
Valaki nem tudja honnan tudnék gyári légszűrőt betétet venni ?

http://nagyvas.hu/motorosbolt....

Ezt nézegettem de azthittem olcsóbb, ez most sport vagy gyári ?
Ő AZ!
2 vagy 3ezer forint,annyit simán megér,jól néz ki
Én a feleségemtől kaptam szülinapomra egy 929-est csak még össze kéne dobni szerintem tök jó
A LIDL-ben egész jó RR modellt lehet most venni,ha GSXR lenne megvenném,párezer forint,nézzétek meg
Még megvan vigyétek
Szerintem olcsón adtam, misem bizonyítja jobban, hogy már elvitték. Bocsi.
Találjunk már ki erre a felni egynagyon jó árat aztán bíbelődök vele. De a nagyon jó alatt én kb a kikiálltási ár felét értem.
Nem te irtál népitétletet vagy mit az egyik online magazinnak? mert ha igen olvastam!
Semmi! most lett full generálozva. teljesen pöpec.

csak nekem most másfelé húz a szívem, 2 CBR is van a családban ( két unokatesóm, mintha a tesóim lennének) és megbabonáztak már régen, de csak mostanra érett meg bennem a döntés
Mi a baj a KTM el ?
sb656 !
kell aza a láncvédő! majd szólok ha aktuális lesz.
nekem sem kell de ne mondd el senkinek
Enyém is ilyen fényezésű.
Köszi de nem kell KTM, ha annyi pénzem lenne amennyi nincs akkor sem vennék, van egy 2 kerekű már ebből a márkából (mondjuk nem robbanó motoros) az pont elég.
nekem is nagyon bejön

ja amugy nem kell egy jó KTM?

jé nahát neked is ilyen van?
jajjj de szép ez a szín
korrektnek néz ki képek alapján :)
Köszi az infót, feltünően olcsó volt nekem is !

most meg erre figyeltem fel:
link
teccetős!

csak még el kéne adni a labancot
Szia Laci, eladtam igen, de megbántam jó kis vas volt korához képest komoly állapotban volt, gyári volt jobb oldalt csuszás nyom volt rajta annyi de csak az oldalidomon! néztem amit irtál 6 kilórt ami van győrbe sc 33 már hivtam régebben, telefény, blokkhegesztve volt stb! Felejtsd el...
üdv!

Eladtad már a motorodat? Én nézegettem a tiédet is de van az a leirás hogy esztétikai hiba, kép meg nincs a hirdetésben , pedig egészen jónak néz ki.

900ast akarok venni ha eladom a KTM -et
sziasztok! segitségeteket kérném, néztem egy 954 rr-t esetleg volt vagy van valakinek ilyen , mire kéne figyelni? tipushibára gondolok ha van ilyen.... Nem az első vasamat veszem, csak hátha tud valaki okosat mondani! előre is köszi
Ezt a motort én is nézegettem már nekem is gyanúsan olcsó volt mert mikor én az enyémet felraktam hirdetni 550.000 be akkor mondták hogy megnézték azt a motort de nem mondtak róla semmit.Azért nem értem én sem hogy az enyémet idom nélkül elvitték volna 500-ba az meg 600 ba van és nem viszik.nem értem
1 napja nem válaszolnak rá
A bordó 900 rr után érdeklődve írj fel a győri fórumra hátha tudnak segíteni hogy mégis milyen lehet hátha tudnak valamit
Úgy ahogy mondod, gyanúsan olcsó...vagy meg van szorulva a csóka, vagy zsákbamacska. Meg kell nézni, fényképen pofásan néz ki, de, hogy milyen állapotban van, az csak hozzáértő mondja meg neked.